-

Economie

Zwemmende beer zit met kop vast in plastic fles – gezin redt hem op het nippertje.

We moeten als mens beseffen dat al onze acties gevolgen met zich brengen. Als mensen afval laten rondslingeren, kunnen beestjes dit opeten, erin bekneld raken of zelfs sterven.

Zonder dit gezin was dit verhaal wellicht zeer slecht afgelopen. Tricia, Brian en Brady Hurt waren in de Amerikaanse staat Wisconsin op het Marsh-Miller Lake, toen ze een vreselijk tafereel voor hun ogen zagen.

Toen ze aan het vissen waren, merkten ze een dier in nood op. Een jonge beer zwom met zijn kop bekneld in een plastic fles. De fles begon zich langzaam te vullen met water en het beestje had de grootste moeite om te ademen.

De familie wist meteen wat hen te doen stond en ze probeerden het dier te bereiken. Ze hadden meerdere pogingen nodig. Tricia filmde hoe ze er uiteindelijk toch in slaagden om de fles te verwijderen. Daarna zwom de beer zichtbaar opgelucht naar de oever.

De vrouw postte de reddingsactie op Facebook en schreef: “Ik had nooit gedacht dat we dit ooit zouden doen.”

Laten we dit gezin overladen met hartjes! Dit had heel slecht kunnen aflopen. Laten we hopen dat de jonge beer snel herstelt van deze traumatische ervaring.

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder