Connect with us

Economie

Zware tegenslag voor Wendy van Dijk.

Het fitnessbedrijf van Wendy van Dijk en haar zakenpartner Robbert Boekema, DISQ, is over de kop gegaan. De presentatrice bevestigt dat woensdag het faillissement is uitgesproken.

Volgens showbizzexpert Albert Verlinde hadden Wendy en Robert een zwaar meningsverschil over de weg die het bedrijf moest inslaan. Om die reden waren er geen investeringen meer en is het einde verhaal.

Mobiel fitnessapparaat

De DISQ is een mobiel fitnessapparaat. Het bestaat uit twee schijven en een heupgordel. Met behulp van de koorden kunnen de gebruikers op verschillende manieren trainen. Mensen kregen online een personal trainer toegewezen. Het toestel is de afgelopen jaren uitgebreid gepromoot door uiteenlopende BN’ers.

Mensen met een abonnement kunnen voorlopig gewoon van de lessen blijven genieten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op