-

Economie

Zware tegenslag voor Wendy van Dijk.

Het fitnessbedrijf van Wendy van Dijk en haar zakenpartner Robbert Boekema, DISQ, is over de kop gegaan. De presentatrice bevestigt dat woensdag het faillissement is uitgesproken.

Volgens showbizzexpert Albert Verlinde hadden Wendy en Robert een zwaar meningsverschil over de weg die het bedrijf moest inslaan. Om die reden waren er geen investeringen meer en is het einde verhaal.

Mobiel fitnessapparaat

De DISQ is een mobiel fitnessapparaat. Het bestaat uit twee schijven en een heupgordel. Met behulp van de koorden kunnen de gebruikers op verschillende manieren trainen. Mensen kregen online een personal trainer toegewezen. Het toestel is de afgelopen jaren uitgebreid gepromoot door uiteenlopende BN’ers.

Mensen met een abonnement kunnen voorlopig gewoon van de lessen blijven genieten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder