Connect with us

Economie

Ali B pakt pestkop van hoogbegaafde Silver ongemeen hard aan.

Hoewel de jonge Silver tweede werd bij We Want More, kreeg hij op Twitter bakken kritiek over zich heen. Mensen noemden hem een ‘k*tkind’ en overlaadden hem met verwijten. Ali B kon niet langer lijdzaam blijven toezien en zette een van de pestkoppen persoonlijk op zijn plaats.

Remco uit Rotterdam had op Twitter geschreven dat hij de prijs nooit aan ‘die enge Silver’ had gegeven. Nu antwoordde de rapper rechtstreeks aan hem: “Als jij een hoogbegaafd kind met liefde voor muziek en liefde voor zijn medemens eng vind, ben je misschien ook gewoon een hele negatieve bange man en ik gun jou 1% van Silver zijn positiviteit, zou je echt heel erg op vooruit gaan.”

View this post on Instagram

Vanavond is het zover.. de finale van @wewantmorenl ! Als je kijkt naar mijn benen zou je denken dit is XFactor ?…maar nee dit is @wewantmorenl , en @silver.metz winnaar van the voice kids uit …jawel uit team Ali ? staat weer in de finale, deze jongen is mooi , zacht , puur en onvoorstelbaar getalenteerd…omdat hij zo geniet van het zingen heeft ie heel veel zelfvertrouwen, bij veel mensen en met name zogenaamde volwassenen roept zijn zelfvertrouwen vervelende gevoelens op en dat vertaald zich in reacties op een kind die mij misselijk maken, over smaak kan je twisten , en de manier waarop mensen dat uiten ook, ik zou het alleen enorm waarderen als de mensen die hem koesteren net als ik, zo nu en dan voor hem gaan staan als deze Cargamel figuren hem verbaal aanvallen en vooral ook achter hem staan door hem zo nu en dan te steunen ❤️ Verder wil ik zeggen dat ik super trots ben op iedereen die heeft meegewerkt aan dit programma en op het eind resultaat.. we hebben er keihard voor gewerkt ❤️❤️ Vnvnd 20h30 op @sbs6nl @trijntjeoosterhuis @andrehazes @davinamichelleofficial @henkpoort

A post shared by Ali B (@alibspec) on

Het bericht van Ali B kreeg heel wat bijval op de sociale media. Tal van andere Twitteraars namen het voor de jongen op. Ze prijzen vooral zijn lef en passie. Silver koos in de finale voor Kon ik maar even bij je zijn van Gordon en won daarmee de tweede prijs, een geldsom van 25.000 euro.

Lees verder

Economie

Triest nieuws over dochtertjes Maxime Meiland: “ongeneselijk ziek”

Maxime Meiland is met de dood bedreigd nadat zij en haar moeder Erica een aantal uitspraken hadden gedaan over de islam. Ze hadden het voornamelijk over hoofddoeken en dat is niet goed aangekomen. Er is namelijk ontzettend veel ophef over ontstaan.

Vooral Erica ging los over de Islam en vindt dat er niet meer naar Nederland zouden moeten komen. Ze noemde vrouwen in Boerka’s zelfs ‘pinguïns’.

“Ze vindt vooral het hoofddoek dragen waanzin. Wat ook logisch is want waarom moet een vrouw haar haar verbergen omdat mannen een probleem hebben met hun seksualiteit. Zo wordt de vrouw weer de dupe.”

Toen ze deze uitspraken had gedaan ging het voornamelijk los op Instagram en worden ze met de dood bedreigd: “Kanker racist dat je bent ik hoop dat je kanker kind dood gaat lelijke kanker hoer. Ik hoop dat je kanker krijgt inclusief je kind. Als je dood bent kom ik nog ff een keer op je graf pissen.”

De dochtertjes van Maxime worden ook met de dood bedreigt: “Ik wens je kind de dood toe en ik hoop dat ze ongeneselijk ziek wordt lelijke kanker baby ook. Schaam je diep”, wordt er op Instagram gezegd.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder

Economie

Bebloede Lil’ Kleine met pistool beroofd

Gisteravond, vlak voor een feestje in Rotterdam is Jorik Scholten beroofd van zijn horloge.

Het gebeurde toen het feestje was afgelopen en drie mensen hem buiten aan het opwachten waren. Toen hij het pand van de album-release party van producent en dj Jack Shirak (28) verliet waren er drie mannen op hem aan het wachten buiten. Hij werd hij met een pistool tegen zijn hoofd geslagen en werd het horloge van zijn pols getrokken.

Kleine was niet alleen want meerdere mensen zagen het gebeuren en de mensen die nog op het feestje waren werden gewaarschuwd. Jorrik werd ook onder schot gehouden door het pistool zeggen meerdere getuigen.

Lil Kleine zat onder het bloed en er was veel politie ter plekke.

‘Gisteravond is er aan de Willemskade in Rotterdam een poging beroving geweest. De melding hiervan kwam rond 23.45 uur binnen. We onderzoeken of er nog iets is buitgemaakt bij de beroving. Dat staat nog niet vast, maar is ook niet uitgesloten.

Het was een gewelddadige en een gewapende poging overval. We hebben nog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek daaromheen is in volle gang. We willen weten wat er precies is gebeurd. We horen getuigen die op dit moment bij ons in beeld zijn en lezen camerabeelden in de omgeving uit.

Als iemand iets heeft gezien, kunnen ze bellen naar 0900-8844. Tips zijn altijd welkom’, zei de politie.

Lees verder

Economie

Zien: Memphis Depay showt hoe rijk hij is, brengt stoere rapvideo uit

Memphis Depay is dit WK nog niet echt in vorm zeg maar. We hebben het niet nagekeken, maar de man die de bank in Barcelona warm houdt, heeft in twee wedstrijden vermoedelijk drie balcontacten gehad. Ergens snappen we wel waarom…

Memphis is namelijk ook rapper. En laat hij nu net voor het WK een nieuwe clip uitgebracht hebben. Samen met ene Quinsy Promes, die Nederland angstvallig vermijdt omdat hij verdacht wordt van het neersteken van zijn neef. De twee hebben een rotsvast vertrouwen in hun rapskills.

Bekijk onderstaand de video.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder
Advertisement

Trending