-

Economie

Ali B pakt pestkop van hoogbegaafde Silver ongemeen hard aan.

Hoewel de jonge Silver tweede werd bij We Want More, kreeg hij op Twitter bakken kritiek over zich heen. Mensen noemden hem een ‘k*tkind’ en overlaadden hem met verwijten. Ali B kon niet langer lijdzaam blijven toezien en zette een van de pestkoppen persoonlijk op zijn plaats.

Remco uit Rotterdam had op Twitter geschreven dat hij de prijs nooit aan ‘die enge Silver’ had gegeven. Nu antwoordde de rapper rechtstreeks aan hem: “Als jij een hoogbegaafd kind met liefde voor muziek en liefde voor zijn medemens eng vind, ben je misschien ook gewoon een hele negatieve bange man en ik gun jou 1% van Silver zijn positiviteit, zou je echt heel erg op vooruit gaan.”

View this post on Instagram

Vanavond is het zover.. de finale van @wewantmorenl ! Als je kijkt naar mijn benen zou je denken dit is XFactor ?…maar nee dit is @wewantmorenl , en @silver.metz winnaar van the voice kids uit …jawel uit team Ali ? staat weer in de finale, deze jongen is mooi , zacht , puur en onvoorstelbaar getalenteerd…omdat hij zo geniet van het zingen heeft ie heel veel zelfvertrouwen, bij veel mensen en met name zogenaamde volwassenen roept zijn zelfvertrouwen vervelende gevoelens op en dat vertaald zich in reacties op een kind die mij misselijk maken, over smaak kan je twisten , en de manier waarop mensen dat uiten ook, ik zou het alleen enorm waarderen als de mensen die hem koesteren net als ik, zo nu en dan voor hem gaan staan als deze Cargamel figuren hem verbaal aanvallen en vooral ook achter hem staan door hem zo nu en dan te steunen ❤️ Verder wil ik zeggen dat ik super trots ben op iedereen die heeft meegewerkt aan dit programma en op het eind resultaat.. we hebben er keihard voor gewerkt ❤️❤️ Vnvnd 20h30 op @sbs6nl @trijntjeoosterhuis @andrehazes @davinamichelleofficial @henkpoort

A post shared by Ali B (@alibspec) on

Het bericht van Ali B kreeg heel wat bijval op de sociale media. Tal van andere Twitteraars namen het voor de jongen op. Ze prijzen vooral zijn lef en passie. Silver koos in de finale voor Kon ik maar even bij je zijn van Gordon en won daarmee de tweede prijs, een geldsom van 25.000 euro.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder