Connect with us

Economie

Zien: stapelverliefde Olcay en Ruud dansen op straat!

Ruud de Wild deelde een schattige foto op Instagram. We zien hoe hij en zijn vriendin Olcay Gulsen dansen in de straten van Lyon. De radiopresentator kan het echter niet laten om een geintje te maken.

Ruud schreef bij het plaatje: “Hier leer je als vrouw je man te volgen … Kom maar met de comments.” De foto wordt overladen met positieve reacties. Een volger merkte grappend op: “Dat is de kunst van vrouw zijn, de man laten denken dat hij leidt.” Een andere fan schreef: “Vier de liefde” en nog iemand anders reageerde: “Tsja, wat zal ik zeggen? Schattig die benen hoor Ruud.”

Stapelverliefd

Het koppel gaf in een interview met &C aan dat ze dolgelukkig zijn samen. Ruud onthulde in het tijdschrift: “Ik hoop dat het ons gegeven is. Zoals het nu is: heel graag. Ik vind dit het leukste op relatiegebied wat ik ken.” En Olcay is het compleet met hem eens: “Ik kan me geen leven voorstellen zonder jou.”