Connect with us

Economie

Zien: stapelverliefde Olcay en Ruud dansen op straat!

Ruud de Wild deelde een schattige foto op Instagram. We zien hoe hij en zijn vriendin Olcay Gulsen dansen in de straten van Lyon. De radiopresentator kan het echter niet laten om een geintje te maken.

Ruud schreef bij het plaatje: “Hier leer je als vrouw je man te volgen … Kom maar met de comments.” De foto wordt overladen met positieve reacties. Een volger merkte grappend op: “Dat is de kunst van vrouw zijn, de man laten denken dat hij leidt.” Een andere fan schreef: “Vier de liefde” en nog iemand anders reageerde: “Tsja, wat zal ik zeggen? Schattig die benen hoor Ruud.”

Stapelverliefd

Het koppel gaf in een interview met &C aan dat ze dolgelukkig zijn samen. Ruud onthulde in het tijdschrift: “Ik hoop dat het ons gegeven is. Zoals het nu is: heel graag. Ik vind dit het leukste op relatiegebied wat ik ken.” En Olcay is het compleet met hem eens: “Ik kan me geen leven voorstellen zonder jou.”

Lees verder

Economie

Familiedrama voor Astrid Kersseboom

NOS Journaal icoon Astrid Kersseboom doet haar werk goed omdat ze haar emoties weet te verbergen bij de meest gruwelijke gebeurtenissen van het moment. Maar dat betekent niet dat Astrid zich nooit verdrietig voelt. Zeker niet als het gaat om de benarde situatie waarin zijn vader zich bevindt…

Astrid Kerseboom (54 jaar) is een begrip geworden voor miljoenen Nederlanders. Maar de meeste mensen weten niet veel over het persoonlijke leven van de nieuwspresentator. Astrid ontmoette haar grote liefde Jos toen ze negentien was, toen ze samen in Tilburg naar de school voor journalistiek gingen. Om het succes van de line-up te vieren presenteerde Astrid een radioprogramma dat midden in de opname abrupt werd onderbroken door Jos. Hij was bezig met tv-opnames en noemde per ongeluk de show van Astrid, die alles volledig verpestte! Achteraf een waardeslip, want die avond hadden Jos en Astrid een levendig gesprek over het evenement. En hoe… Dit gesprek zou het begin van hun relatie markeren die tot op de dag van vandaag voortduurt.

Achteruit

Ook Jos, met wie Astrid inmiddels twee volwassen kinderen heeft – Amber en Rutger – zag hoe Astrid een aantal jaar geleden voor de grootste teleurstelling uit haar carrière kwam te staan. In 2013 nam Sacha de Boer ontslag als het vaste gezicht van Eight Hours Magazine. Astrid had destijds meer overwinningen met de publieke zender. Ze heeft veel nieuwsberichten behandeld en commentaar gegeven op veel van de hoogtepunten van onze Royals op televisie. Vandaar de algemeen aanvaarde overtuiging dat het de ervaren Astrid is die een functie opgeeft, zoals overal in de hoog hiërarchische NOS gebeurt. Het was echter Marcel Gelauff, de grote baas van dit persbureau, die hier een einde aan maakte. De redacteur, bij de NOS discreet bekend om zijn zwak voor jeugdige schoonheid en vrouwelijkheid, besloot dat de minder ervaren Annechien Reginhuizen (42) de stoel van Sacha zou overnemen.

Droefheid

Deze periode is dan ook een enorme tegenslag voor Astrid, maar het verdriet is in geen enkel opzicht te vergelijken met het verdriet dat de presentator voelt in het aangezicht van de benarde situatie van zijn vader Eef (84 jaar oud) haar. Astrids vader lijdt sinds 2007 aan de ziekte van Parkinson. Hij heeft ooit in zijn testament verklaard dat hij zou kiezen voor de dood als hij gedwongen zou worden naar een verpleeghuis te gaan. Wanneer de situatie thuis onmogelijk wordt, komt Eef terecht in een werkhuis, waar zijn afscheid van het leven bijna is uitgekomen. Toen de dokter aan het bed kwam om Eef in te laten slapen, had hij gelijk: er zijn nog te veel goede momenten. Ik wil nog niet dood. Zo kwam de vader van Astrid in een bejaardentehuis terecht, waar hij het volgens zijn dochter prima naar de zin had. Helaas werd Eefs spraak verergerd door de ziekte. Parkinson.

Lees verder

Economie

Het stille verdriet van Chantal Bles: ‘Dochtertje overleed in mijn armen’

Chantal Bles en Robert Doornbos hebben hun eerste kind verloren, een meisje. De stylist zei openhartig over het enorme verlies: “Het was het moeilijkste en moeilijkste wat ik heb gedaan.”

In een interview met Flair vertelde Chantal over de dood van hun dochter. “Ze heeft een keizersnede gehad, wat niet vaak voorkomt. Haar darmen groeien buiten haar lichaam en eenmaal geboren heeft ze geen overlevingskans. Ze werd te vroeg geboren en stierf toen bijna in de armen van Chantal. “Het was het moeilijkste en moeilijkste wat ik heb gedaan.”

Drukke dag

Het meisje werd geboren op 9 april. Het is altijd een drukke dag geweest voor een stylist. “Ik heb buikpijn, misselijkheid, emotioneel, prikkelbaar. Ik ben echt onbeleefd, ik loop vaak alleen. Het bijzondere is dat ik die dag altijd een witte vlinder zie, rustig rondvliegend. voor een paar minuten Vorig jaar heb ik ga die dag wandelen met Jada en het is gebeurd. Jada speelt met deze vlinder, ze rent er achteraan, de vlinder zit op haar hoofd. Ik heb het zien huilen, het was bijzonder. Ik ben helemaal niet spiritueel, maar ik geloof dat alles met een reden terugkomt. Voor mij maakt deze vlinder een droevige dag als deze zoet.

Droevig

Praten over de dood van hun dochter was moeilijk voor het paar. ʻIk praat er graag over, Robert heeft het moeilijk. We beleven en verwerken zijn dood allebei op heel verschillende manieren.

Moeilijke tijd

Chantal en haar familie hebben de laatste tijd een moeilijke tijd doorgemaakt. Haar dochter Jada was twee jaar ernstig ziek. Het 4-jarige meisje is nu een jaar. Chantal is erg trots op zijn familie. “Laten we samen sterk zijn, met onze Jada en Josh! Vandaag denken we meer aan al degenen die het nog steeds moeilijk hebben! “De stylist hoopt met hun verhaal anderen een beetje hoop te kunnen geven.

Lees verder

Economie

Opmerkelijke geruchten over Vladimir Poetin: ‘Leeft waarschijnlijk niet meer’

De afgelopen dagen is er steeds meer vreemd nieuws over de Russische president Poetin. De Britse Daily Star suggereerde dat Poetin misschien al een paar weken dood is en dat een soortgelijk uiterlijk nu wordt gebruikt om het land te besturen.

Poetin is dood

Er zijn veel geruchten in de wereld en we benadrukken dat we niet zeggen dat hij is overleden. Het lijkt erop dat de gezondheid van Poetin wat problemen heeft. Sommige bronnen zeggen dat hij kanker of de ziekte van Parkinson heeft. Deze verhalen zijn ontstaan ​​omdat Poetin er slecht uitzag als hij bijvoorbeeld met het land praatte.

Poetin is al een tijdje dood

Ook de Britse MI6 vermoedt zelf dat Poetin al een tijdje dood is en dat er nu iemand het land bestuurt. Ze beweren dat Poetin er de laatste tijd anders uitziet en denken dat men er al uit ziet. Over het laatste punt zijn we het eens, ook wij vinden dat Poetin er anders uitziet dan een tijdje geleden.

Een bron vertelde de Daily Star: “Poetin is erg ziek en als hij sterft, zal zijn dood weken of zelfs maanden geheim blijven. Het is ook mogelijk dat hij dood is. Ik kan het niet weten. Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden een dubbelganger gebruikte toen hij ziek was en het Kremlin kan nu hetzelfde doen.

Andere geruchten

Dit zijn echter niet allemaal geruchten over de gezondheid van Poetin. Er wordt ook gezegd dat Poetin een operatie onderging in het ziekenhuis. De Daily Mail meldt dat het een bron in Rusland heeft die zegt dat Poetin een kankeroperatie heeft ondergaan.

Sommige Russische journalisten beweren ook dat hij kanker heeft en dat hij constant wordt gecontroleerd door de beste artsen.

Wat is er met Poetin gebeurd? Helaas weet niemand precies wat er met de Russische president aan de hand is. We vermoeden dat er iets aan zit te komen, maar vrezen dat het nooit officieel wordt aangekondigd. We hebben ook gemerkt dat als je naar de recente shows van Poetin kijkt, er iets heel anders aan hem is dan een tijdje geleden.

Lees verder

Trending