Connect with us

Economie

Yolanthe trakteert volgers op beelden van eigen coronatest.

Sommige mensen vragen zich wellicht af hoe een coronatest precies in zijn werk gaat. Gelukkig is er nog Yolanthe om alle twijfels en vragen weg te nemen. Op haar Instagram Stories deelt de brunette een video van hoe er een coronatest bij haar wordt afgenomen. We zien hoe er een enorme wattenstaaf in haar neus verdwijnt!

Yolanthe is momenteel volop bezig met de opnames van de romantische komedie Just say yes. In de nieuwe film spelen ook Jim Bakkum en Tino Martin een rol. Op de filmset is het vrijwel onmogelijk om anderhalve meter afstand te houden. Daarom moeten de acteurs geregeld een coronatest ondergaan. Nu was het de beurt aan de ex van Wesley en ze was zo vriendelijk om de beelden te delen met haar volgers.

Enorme wattenstaaf

De actrice moet eerst haar tong uitsteken en daarna verdwijnt er een enorme wattenstaaf in haar neusholte. Uit haar gelaatsuitdrukking af te leiden, is het niet zo’n aangename ervaring. Wanneer de wattenstaaf uit haar neus wordt gehaald, zegt ze opgelucht: “Wauw!”