-

Economie

Yolanthe trakteert volgers op beelden van eigen coronatest.

Sommige mensen vragen zich wellicht af hoe een coronatest precies in zijn werk gaat. Gelukkig is er nog Yolanthe om alle twijfels en vragen weg te nemen. Op haar Instagram Stories deelt de brunette een video van hoe er een coronatest bij haar wordt afgenomen. We zien hoe er een enorme wattenstaaf in haar neus verdwijnt!

Yolanthe is momenteel volop bezig met de opnames van de romantische komedie Just say yes. In de nieuwe film spelen ook Jim Bakkum en Tino Martin een rol. Op de filmset is het vrijwel onmogelijk om anderhalve meter afstand te houden. Daarom moeten de acteurs geregeld een coronatest ondergaan. Nu was het de beurt aan de ex van Wesley en ze was zo vriendelijk om de beelden te delen met haar volgers.

Enorme wattenstaaf

De actrice moet eerst haar tong uitsteken en daarna verdwijnt er een enorme wattenstaaf in haar neusholte. Uit haar gelaatsuitdrukking af te leiden, is het niet zo’n aangename ervaring. Wanneer de wattenstaaf uit haar neus wordt gehaald, zegt ze opgelucht: “Wauw!”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder