Connect with us

Economie

Famke Louise stelt nieuwe liefde aan de wereld voor.

Famke Louise heeft een nieuw lief aan de haak geslagen. Eerder wilde ze nog niet veel kwijt over haar nieuwe vlam, maar nu stelt ze hem eindelijk aan de wereld voor.

De zangeres maakt er niet al te veel woorden aan vuil, maar het kiekje van haar en Tré Samuels spreekt boekdelen. Tré is een 21-jarige Australische rapper, die ook als model werkzaam is voor onder andere Valentino en Dior.

De twee zijn verstrengeld in een innige omhelzing en zien er stapelverliefd uit. Ook de rapper lost geen details over hun relatie. Hij deelt gewoon dezelfde foto met dezelfde tekst.

Eind mei kondigde Famke aan dat er een nieuwe man in haar leven was. Toen liet ze weten dat hun relatie nog niet heel serieus was. Omdat ze zijn naam nu dus wel bekendmaakt, lijkt het erop dat ze de ware gevonden heeft. Er zijn geen details bekend over hoe Famke de Australische rapper leerde kennen.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Famke Louise (@famkelouise_) on