-

Economie

Famke Louise stelt nieuwe liefde aan de wereld voor.

Famke Louise heeft een nieuw lief aan de haak geslagen. Eerder wilde ze nog niet veel kwijt over haar nieuwe vlam, maar nu stelt ze hem eindelijk aan de wereld voor.

De zangeres maakt er niet al te veel woorden aan vuil, maar het kiekje van haar en Tré Samuels spreekt boekdelen. Tré is een 21-jarige Australische rapper, die ook als model werkzaam is voor onder andere Valentino en Dior.

De twee zijn verstrengeld in een innige omhelzing en zien er stapelverliefd uit. Ook de rapper lost geen details over hun relatie. Hij deelt gewoon dezelfde foto met dezelfde tekst.

Eind mei kondigde Famke aan dat er een nieuwe man in haar leven was. Toen liet ze weten dat hun relatie nog niet heel serieus was. Omdat ze zijn naam nu dus wel bekendmaakt, lijkt het erop dat ze de ware gevonden heeft. Er zijn geen details bekend over hoe Famke de Australische rapper leerde kennen.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Famke Louise (@famkelouise_) on

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder