-

Economie

Famke Louise stelt nieuwe liefde aan de wereld voor.

Famke Louise heeft een nieuw lief aan de haak geslagen. Eerder wilde ze nog niet veel kwijt over haar nieuwe vlam, maar nu stelt ze hem eindelijk aan de wereld voor.

De zangeres maakt er niet al te veel woorden aan vuil, maar het kiekje van haar en Tré Samuels spreekt boekdelen. Tré is een 21-jarige Australische rapper, die ook als model werkzaam is voor onder andere Valentino en Dior.

De twee zijn verstrengeld in een innige omhelzing en zien er stapelverliefd uit. Ook de rapper lost geen details over hun relatie. Hij deelt gewoon dezelfde foto met dezelfde tekst.

Eind mei kondigde Famke aan dat er een nieuwe man in haar leven was. Toen liet ze weten dat hun relatie nog niet heel serieus was. Omdat ze zijn naam nu dus wel bekendmaakt, lijkt het erop dat ze de ware gevonden heeft. Er zijn geen details bekend over hoe Famke de Australische rapper leerde kennen.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Famke Louise (@famkelouise_) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder