Connect with us

Economie

Woede over reactie Bridget Maasland: ‘Bord voor haar hoofd’.

Dinsdag zou André Hazes 69 jaar oud geworden zijn. Op de sociale media stonden André en Roxeanne Hazes even stil bij de geboortedag van hun vader. Ook Bridget Maasland liet een reactie achter, maar dat viel bij heel wat mensen niet in de smaak.

Roxeanne postte op haar Instagram een video uit de oude doos waarin ze haar vader enkele vragen stelt over hun vakantie. De zangeres schreef: “Van alle interviews die ik ooit heb gedaan, blijft dit de mooiste.”

Verkeerde keelgat

Het contact met Monique lijkt inmiddels weer uitstekend. De blondine schreef onder de video: “Zo fijn dat je deze beelden nog hebt …” Maar ook haar liefdesrivale laat van zich horen en dat vinden een aantal volgers niet zo fijn. Bridget Maasland reageerde met twee hartjes. De fans zijn niet te spreken over de reactie van de presentatrice. Iemand merkte op: “Goh, jij denkt bij jezelf Monique heeft weer contact met Rox, laat ik haar nu ook maar een reactie geven.” Nog een andere volger schreef: “Moet ook even laten blijken dat ze er nog is …”

Strijdbijl begraven

Voor deze bijzondere aangelegenheid werd even de strijdbijl tussen de verschillende Hazesjes begraven. Mama Rachel liet ook een hartje achter onder de video van haar dochter, met wie ze geen contact meer heeft. Daarover vertelde ze aan RTL Boulevard: “Nee. Dat is ook een verhaal, maar ik laat Rox daarmee in haar waarden. Ik wil er niet teveel over zeggen. Want misschien is het morgen weer goed en dan heb ik daar uitspraken over gedaan. Dat moet je niet willen als moeder.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Van alle interviews die ik ooit heb gedaan, blijft dit de mooiste?

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes) op

Lees verder

Economie

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder

Economie

“Nieuwe trieste tegenslag voor zanger Frans Bauer: Lijdt aan kanker”

Enkele maanden na het herseninfarct van Mariska (46) heeft de familie Bauer weer zorgen om een ziek familielid. Dorus, de broer van Frans (48), lijdt aan kanker. Dat vertelt de zanger woensdag in ‘De Telegraaf’.

Fans van Frans kennen Dorus uit de diverse realityshows rond de familie. Ook runt de 54-jarige normaliter de fankraam bij concerten van zijn zes jaar jongere broertje. Volgens Frans heeft Dorus een goede prognose, maar wacht de familie nog op nieuws over een datum waarop hij geopereerd kan worden. Aan welke vorm van kanker Dorus Bauer lijdt, is niet bekend.

Begin januari werd Frans’ echtgenote Mariska getroffen door een herseninfarct. “Het is opnieuw een bak ellende die wij over ons heen krijgen”, aldus Frans in de krant. “Ik denk ook weleens: wanneer houdt dit op. Mensen kennen mij als een vrolijke vent, maar ondertussen is er de afgelopen jaren toch wel genoeg aan narigheid en tegenslagen voorgevallen.”

Lees verder

Economie

Simon Keizer protesteert tegen Zwarte Piet: ‘Afschaffen’

Simon Keizer heeft zich niet populair gemaakt in Volendam. De zanger is namelijk fel tegenstander van Zwarte Piet. Dat men in zijn woonplaats nu heeft besloten de zwarte kindervriend af te schaffen, vindt Simon prachtig.

Het heeft even geduurd, maar het conservatieve vissersdorp Volendam heeft nu afscheid genomen van de traditionele Zwarte Piet. De meeste inwoners zijn hier niet blij mee, maar Simon wel. In de podcast De Leeuw Lult Verder zegt Simon dat Zwarte Piet niet normaal is.

Meer kleuren

De extreemlinkse Simon vindt overigens niet dat er geen enkele Zwarte Piet meer mag rondlopen. ”Er mag van mij best nog een zwarte piet tussen, maar dan wel tussen alle kleuren.”

Bron: Showblad

Lees verder
Advertisement

Trending