Connect with us

Economie

Woede over reactie Bridget Maasland: ‘Bord voor haar hoofd’.

Dinsdag zou André Hazes 69 jaar oud geworden zijn. Op de sociale media stonden André en Roxeanne Hazes even stil bij de geboortedag van hun vader. Ook Bridget Maasland liet een reactie achter, maar dat viel bij heel wat mensen niet in de smaak.

Roxeanne postte op haar Instagram een video uit de oude doos waarin ze haar vader enkele vragen stelt over hun vakantie. De zangeres schreef: “Van alle interviews die ik ooit heb gedaan, blijft dit de mooiste.”

Verkeerde keelgat

Het contact met Monique lijkt inmiddels weer uitstekend. De blondine schreef onder de video: “Zo fijn dat je deze beelden nog hebt …” Maar ook haar liefdesrivale laat van zich horen en dat vinden een aantal volgers niet zo fijn. Bridget Maasland reageerde met twee hartjes. De fans zijn niet te spreken over de reactie van de presentatrice. Iemand merkte op: “Goh, jij denkt bij jezelf Monique heeft weer contact met Rox, laat ik haar nu ook maar een reactie geven.” Nog een andere volger schreef: “Moet ook even laten blijken dat ze er nog is …”

Strijdbijl begraven

Voor deze bijzondere aangelegenheid werd even de strijdbijl tussen de verschillende Hazesjes begraven. Mama Rachel liet ook een hartje achter onder de video van haar dochter, met wie ze geen contact meer heeft. Daarover vertelde ze aan RTL Boulevard: “Nee. Dat is ook een verhaal, maar ik laat Rox daarmee in haar waarden. Ik wil er niet teveel over zeggen. Want misschien is het morgen weer goed en dan heb ik daar uitspraken over gedaan. Dat moet je niet willen als moeder.”