-

Economie

Woede over reactie Bridget Maasland: ‘Bord voor haar hoofd’.

Dinsdag zou André Hazes 69 jaar oud geworden zijn. Op de sociale media stonden André en Roxeanne Hazes even stil bij de geboortedag van hun vader. Ook Bridget Maasland liet een reactie achter, maar dat viel bij heel wat mensen niet in de smaak.

Roxeanne postte op haar Instagram een video uit de oude doos waarin ze haar vader enkele vragen stelt over hun vakantie. De zangeres schreef: “Van alle interviews die ik ooit heb gedaan, blijft dit de mooiste.”

Verkeerde keelgat

Het contact met Monique lijkt inmiddels weer uitstekend. De blondine schreef onder de video: “Zo fijn dat je deze beelden nog hebt …” Maar ook haar liefdesrivale laat van zich horen en dat vinden een aantal volgers niet zo fijn. Bridget Maasland reageerde met twee hartjes. De fans zijn niet te spreken over de reactie van de presentatrice. Iemand merkte op: “Goh, jij denkt bij jezelf Monique heeft weer contact met Rox, laat ik haar nu ook maar een reactie geven.” Nog een andere volger schreef: “Moet ook even laten blijken dat ze er nog is …”

Strijdbijl begraven

Voor deze bijzondere aangelegenheid werd even de strijdbijl tussen de verschillende Hazesjes begraven. Mama Rachel liet ook een hartje achter onder de video van haar dochter, met wie ze geen contact meer heeft. Daarover vertelde ze aan RTL Boulevard: “Nee. Dat is ook een verhaal, maar ik laat Rox daarmee in haar waarden. Ik wil er niet teveel over zeggen. Want misschien is het morgen weer goed en dan heb ik daar uitspraken over gedaan. Dat moet je niet willen als moeder.”

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder