Connect with us

Economie

Erica haalt snoeihaard uit naar Nadège: ‘Gewoon gelul!’

Het nieuws over het ontslag van huishoudster Nadège sloeg in als een bom. Nadège postte een verhit bericht op Facebook waarin ze de Meilandjes verwijt ongevoelig te zijn. De familie zou en onrechte beweren dat ze niets deed. De voormalig huishoudster onthulde ook dat de Meilandjes achter de schermen lang niet zo gezellig zijn. Nu slaat Erica Meiland terug.

Verhaal halen

Nadège kwam vrijdagochtend langs bij de familie om haar beklag te doen. Erica geeft aan dat het een zeer moeizaam gesprek was. De boze Nadège stond precies om kwart over acht bij de familie aan de deur. “Ze zei weer hetzelfde. Dat ze haar contract wil respecteren, dat dat moet in Frankrijk. Dat is gewoon gelul natuurlijk”, zei Erica.

Salaris

De familie had eerder besproken dat er geen werk is voor haar als huishoudhulp zo lang er geen werk is. Het salaris van de huishoudster wordt overigens gewoon doorbetaald. Erica vertelt over de mail die ze naar Nadège stuurde: “Daarin heb ik ook gezegd dat ze haar salaris gewoon nog krijgt. Ik heb eronder gezet, want het blijft natuurlijk lastig met die taal, dat ik het wel hoor als jij het anders begrepen hebt.”

Geen werk

Maar Nadège bleef bij haar standpunt. Daarover vertelde Erica: “Ze wil dus alleen maar de kamers en het petit déjeuner doen. Dus we zeiden: ja, dan blijft het toch gewoon zo. Dan hebben wij geen werk voor jou. Dus dan moet je gewoon maar thuisblijven. En je krijgt lekker betaald, dus ik zou zeggen: geniet ervan.”