Connect with us

Economie

Patty Brard haalt nog maar eens uit naar Jan Versteegh.

Na zijn overstap naar Talpa in 2018 ging Jan Versteegh meteen aan de slag voor een dagelijks televisieprogramma. Hij presenteerde samen met Patty Brard ‘6 Inside’, maar het liep voor geen meter tussen de twee. Patty heeft sindsdien een heel uitgesproken mening over de presentator.

Tweede uithaal

De presentatrice was bij een fototentoonstelling van William Rutten en kon het niet laten om een gemene opmerking te maken over Versteegh. Er waren een aantal BN’ers te zien op de foto’s. Toen werd aangekondigd dat een van de portretten te winnen was, zei Patty lachend: “Nou, Jan Versteegh hangt bij mij de volgende keer!”

Onzeker gevoel

Wellicht had Patty het eerder deze maand ook al eens over Jan. Ze noemde zijn naam niet, maar voor velen is het duidelijk dat ze het over de presentator had. Ze verklaarde aan Beau Monde dat ze niet kan samenwerken met een presentator die alles overneemt. Daar wordt ze naar eigen zeggen onzeker van en daar lijden haar presenteerkwaliteiten onder.