-

Economie

Wesley Sneijder wel heel gezellig met liefje van Lil’ Kleine.

In zijn nieuwe biografie geeft Wesley Sneijder ruiterlijk toe dat hij graag de bloemetjes buiten zet. Momenteel vertoeft de voormalig voetballer op feesteiland Ibiza en daar geniet hij met volle teugen van het leven en het zonnetje. Maar er is nog meer waar hij van geniet. Zo is Wesley tijdens een lunch op het strand opgemerkt met Jaimie Vaes, het liefje van Lil’ Kleine, en ze hadden het naar verluidt wel heel gezellig met elkaar.

Breuk Lil’ Kleine en Jaimie Vaes

Weekblad Weekend weet dat Jaimie en Wesley op Ibiza heel erg naar elkaar toe trekken en het heel gezellig hebben samen. De geruchten dat Lil’ Kleine en Jaimie Vaes geen setje meer zijn, zijn niet nieuw. De rapper ontkende dit echter in alle toonaarden. Toch wordt het koppel alsmaar minder samen gezien.

‘Naar elkaar toe trekken’

Een getuige onthulde aan het weekblad: “Ze waren met een gezelschap om gezellig te eten op Coco Beach, maar Wesley en Jaimie trokken naarmate de lunch vorderde steeds meer naar elkaar toe.”

View this post on Instagram

Guess who’s back

A post shared by ?????? ?????? ???? (@jaimievaes) on

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder