-

Economie

Wesley Sneijder wel heel gezellig met liefje van Lil’ Kleine.

In zijn nieuwe biografie geeft Wesley Sneijder ruiterlijk toe dat hij graag de bloemetjes buiten zet. Momenteel vertoeft de voormalig voetballer op feesteiland Ibiza en daar geniet hij met volle teugen van het leven en het zonnetje. Maar er is nog meer waar hij van geniet. Zo is Wesley tijdens een lunch op het strand opgemerkt met Jaimie Vaes, het liefje van Lil’ Kleine, en ze hadden het naar verluidt wel heel gezellig met elkaar.

Breuk Lil’ Kleine en Jaimie Vaes

Weekblad Weekend weet dat Jaimie en Wesley op Ibiza heel erg naar elkaar toe trekken en het heel gezellig hebben samen. De geruchten dat Lil’ Kleine en Jaimie Vaes geen setje meer zijn, zijn niet nieuw. De rapper ontkende dit echter in alle toonaarden. Toch wordt het koppel alsmaar minder samen gezien.

‘Naar elkaar toe trekken’

Een getuige onthulde aan het weekblad: “Ze waren met een gezelschap om gezellig te eten op Coco Beach, maar Wesley en Jaimie trokken naarmate de lunch vorderde steeds meer naar elkaar toe.”

View this post on Instagram

Guess who’s back

A post shared by ?????? ?????? ???? (@jaimievaes) on

Economie

Cameravrouw heeft ‘ander verhaal’ over incident met Joost Klein: ‘Dit is er echt gebeurd’

De cameravrouw, betrokken bij het incident dat leidde tot de diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft een andere lezing van de gebeurtenissen dan de artiest zelf, volgens de directeur-generaal van de European Broadcasting Union, Noel Curran.

In een interview met de Zweedse radiozender Sveriges Radio, vermeldde Curran dat de verklaringen van de cameravrouw verschillen van die van Klein, maar hij specificeerde niet wat haar versie van het verhaal inhoudt.

De directeur-generaal reageerde op een statement van de AVROTROS over het voorval dat ervoor zorgde dat Klein niet kon deelnemen aan het Songfestival.

Volgens de omroep had Klein een “dreigende beweging” gemaakt naar de camera omdat de cameravrouw hem bleef filmen, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen. Hij zou de cameravrouw hierbij niet fysiek hebben aangeraakt.

Dit is de eerste keer in de 68-jarige geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een land wordt gediskwalificeerd nadat de wedstrijd al begonnen is.

Na deze ongekende gebeurtenis is de Eurovisie Songfestivalgemeenschap in rep en roer. De diskwalificatie van Joost Klein heeft niet alleen impact op de Nederlandse delegatie, maar roept ook vragen op over de regelgeving en de handhaving ervan tijdens het festival.

Fans en experts debatteren hevig over de consequenties van dit besluit en de transparantie van het besluitvormingsproces.

Op sociale media hebben zowel supporters van Klein als kijkers die pleiten voor strikte naleving van de regels hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

Deze situatie heeft een levendige discussie op gang gebracht over de grenzen van artistieke vrijheid en respect voor de operationele normen binnen een dergelijk internationaal evenement.

Het Eurovisie Songfestival staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit, waardoor dit incident des te opmerkelijker is. De organisatie staat nu voor de uitdaging om haar regels te herzien en mogelijk aan te passen om toekomstige conflicten te voorkomen en tegelijkertijd de integriteit van het evenement te waarborgen.

Noel Curran benadrukte dat het belangrijk is om uit dit voorval te leren en het festival te blijven verbeteren voor alle deelnemende landen en artiesten.

Lees verder