Connect with us

Economie

Wesley Sneijder wel heel gezellig met liefje van Lil’ Kleine.

In zijn nieuwe biografie geeft Wesley Sneijder ruiterlijk toe dat hij graag de bloemetjes buiten zet. Momenteel vertoeft de voormalig voetballer op feesteiland Ibiza en daar geniet hij met volle teugen van het leven en het zonnetje. Maar er is nog meer waar hij van geniet. Zo is Wesley tijdens een lunch op het strand opgemerkt met Jaimie Vaes, het liefje van Lil’ Kleine, en ze hadden het naar verluidt wel heel gezellig met elkaar.

Breuk Lil’ Kleine en Jaimie Vaes

Weekblad Weekend weet dat Jaimie en Wesley op Ibiza heel erg naar elkaar toe trekken en het heel gezellig hebben samen. De geruchten dat Lil’ Kleine en Jaimie Vaes geen setje meer zijn, zijn niet nieuw. De rapper ontkende dit echter in alle toonaarden. Toch wordt het koppel alsmaar minder samen gezien.

‘Naar elkaar toe trekken’

Een getuige onthulde aan het weekblad: “Ze waren met een gezelschap om gezellig te eten op Coco Beach, maar Wesley en Jaimie trokken naarmate de lunch vorderde steeds meer naar elkaar toe.”

View this post on Instagram

Guess who’s back

A post shared by ?????? ?????? ???? (@jaimievaes) on