Connect with us

Economie

Vrouw kan niet zwanger worden, dus bevalt haar moeder (51) van haar kleindochter.

Breanna probeerde jarenlang tevergeefs zwanger te raken. Nu is haar wens, met de hulp van haar moeder (51), eindelijk in vervulling gegaan.

Breanna Lockwood en haar echtgenoot Aaron hoopten kort na hun huwelijk in juni 2016 een kindje te krijgen. Helaas kwamen ze er algauw achter dat dat wellicht niet mogelijk was.

Na maandenlang vruchteloze pogingen, besloten ze de hulp in te schakelen van een vruchtbaarheidskliniek in de Amerikaanse staat Illinois. Daar kregen ze het advies om een vruchtbaarheidsbehandeling te beginnen. Dat zou het begin worden van een lastig avontuur met tal van obstakels en tegenslagen.

View this post on Instagram

Ladies! I’m super upset because heading into my next transfer, my RE caught that they did not remove all the tissue from my previous D&C… ??? Kicker is…even at my D&C post well check, I asked my OB if it was possible to not have gotten it all, and she said “oh that hardly ever happens” ???? Now I’m trying to keep it together that I have to most likely have another D&C to remove the remaining fetal tissue, and lost trust in my previous OB who I would think would check these things, not let me walk out thinking everything’s okay to try again. Thank god for my RE in Chicago who is thorough and doesn’t treat me like a number. I’m angry. And scared, I’ve heard how multiple Hysteroscopys/D&Cs can be damaging… this makes it #3 ????

A post shared by Breanna Lockwood (@ivf.surrogacy.diary) on

Breanna kreeg twee miskramen en kreeg later het syndroom van Asherman. Dit is een aandoening met littekenweefsel in de baarmoeder, waardoor de baarmoederwanden aan elkaar gekleefd zitten.

Haar dokter Brian Kaplan stelde draagmoederschap voor, maar dat was erg duur: zo’n 100.000 dollar.

Dan kwam de moeder van Breanna, Julie Loving, met een verrassende oplossing. Zij wilde haar kleinkind wel dragen. In het begin was haar dochter heel terughoudend, maar Julie wist haar te overtuigen om het toch te wagen.

View this post on Instagram

you ladies heard it first! but announced today on our personal page. This was a big step for me. Thinking and praying for each and every one of you! They say, “It takes a village to raise a child”, but for some it can take a village to HAVE a child… ⠀ ⠀ We are happy to announce, finally, …⠀ BABY LOCKWOOD IS ON THE WAY! ⠀ ⠀ Made with a lot of love, and a little bit of science…⠀ Baby Lockwood will be brought into this world via GESTATIONAL CARRIER, and this little miracle’s carrier is quite a special one. ⠀ ⠀ MY MOM.⠀ My mom will be carrying and delivering our baby!⠀ ⠀ The biggest supporter in my life is giving us our biggest blessing. My beautiful mama is carrying her first grandchild, Aaron and my biological child, as a gestational carrier!⠀ ⠀ Aaron and I had our reproductive DNA taken, fertilized, tested, and frozen via IVF, as my mom breezed through every preliminary test she took, to be able to give us this gift. Defying the odds at 51 years old, she’s pushing reproductive science out of the box, as ONE of only a handful of surrogates NATIONWIDE to deliver their grandchild via gestational surrogacy!⠀ ⠀ The trials and tribulations of infertility was undoubtedly the hardest venture we have had to face in our lives. ⠀ ⠀ In short that included…⠀ ⠀ 1311 days⠀ 476 injections⠀ 64 blood draws⠀ 7 surgical procedures ⠀ 3 rounds of harvesting eggs⠀ 19 frozen embryos ⠀ 8 IVF frozen embryo transfers total⠀ 4 failed embryo transfers⠀ 1 singleton miscarriage⠀ 1 twin miscarriage ⠀ 1 ectopic pregnancy ⠀ Countless tears⠀ ⠀ Sharing this adventure with my mom has been the most unique and amazing experience. Surrogacy is truly the most selfless gift. She is the pure example of “you would do anything for your kids”, and if i can even be half of the mother she is, I know i’m doing something right…⠀ ⠀ I want to give a special thanks to Dr. Kaplan with @fertilitycentersofillinois for his compassion and care in this field.⠀ ⠀ Baby Lockwood we can’t wait to meet you…⠀ See you in November!

A post shared by Breanna Lockwood (@ivf.surrogacy.diary) on

Julie onthulde: “Het voelde alsof ik dit vanaf het begin met haar doormaakte. Ik voelde al haar treurnis en moeite. Ik wist dat ik als 51-jarige gezond was en wist dat ik dit voor haar kon doen, ik verzorgde me goed. Eigenlijk voel ik me geen 50, ik voel me 30!”

Aanvankelijk had haar dokter twijfels. Maar toen de psychologische tests positief waren en ook haar gezondheid perfect bleek, zette hij het licht op groen.

Uniek scenario

De arts omschreef het als een ‘zeer uniek scenario’, dat alleen is gedaan na ‘heel nauwkeurige gepersonaliseerde medische, psychologische en ethische overwegingen’. Hij voegde eraan toe: “De dynamische, onvoorwaardelijke steun en opoffering van de familie en de veerkracht van de menselijke geest waren voor mij als dokter heel nederig.”

Julie is nu de draagmoeder van haar dochter Breanna en schoonzoon Aaron. Dit betekent dat ze het biologisch kind van het koppel én haar biologisch kleinkind draagt. De vrouw legde uit: “Geen twijfel, geen spijt. Ik hou zo veel van haar, dat ik haar alleen maar wilde helpen.”

Het gezin deed hun verhaal op Instagram. Breanna besloot om haar moeder eens goed in het zonnetje te zetten voor alles wat ze doet.

View this post on Instagram

Baby GIRL you are so loved ?

A post shared by Breanna Lockwood (@ivf.surrogacy.diary) on

Ondertussen, met 21 zwangerschap, zegt Breanna dat ze eindelijk hoopvol durft te zijn, na al die teleurstellingen en tegenslagen. Onlangs voelde ze voor het eerst de baby schoppen en vernamen ze dat het een meisje is.

Lees verder

Economie

Ernstig ongeluk Patricia Paay: ‘De ellende houdt maar niet op’

Patricia Paay viel eind vorige maand in haar woning in het Brabantse Wernhout van de trap. Ze maakte een flinke smak en de diva wist meteen dat het foute boel was. Paay vertelt openhartig over hoe het nu met haar gaat in een interview.

Patricia had net haar heupoperatie achter de rug, toen het helemaal misging. Ze raakte haar evenwicht kwijt toen ze bovenaan de trap stond en viel voorover. Dat ze überhaupt gevallen is, kan ze zich nog maar vaag herinneren. ‘Toen ik naar beneden stortte dacht ik gelijk: dit loopt slecht af. Ik hoorde mijn botten gewoon breken, mijn prothese schoot los. Heel even was ik zelfs buiten westen. Dat ik slechts een wondje aan mijn hand heb, terwijl ik dwars door het raam ben gevlogen, mag een wonder heten. Ik had mijn nek wel kunnen breken.’

Ziekenhuis

Paay moest met spoed naar het ziekenhuis. ‘De doktoren keken allesbehalve vrolijk en vertelden me dat ik hier voorlopig moet blijven. De gebroken botten moeten, door complete rust te houden, weer helen. De val was echt een enorme klap. Ik kon aanvankelijk door de pijn niet meer praten.’ Ze vervolgt: ‘Ik zit weer vol pijnstillers en krijg zelfs morfine. Daar word ik enorm zweverig van. Slapen is momenteel ook een drama, ik slaap heel slecht. Wat een pech, de ellende houdt maar niet op.’

Revalidatie

De diva is nog wel even uit de running, want haar revalidatie gaat zeker één jaar duren. Een flinke tegenslaag voor Patricia, want zo loopt ze ook heel wat inkomsten mis. Niet alleen zou ze meedoen aan Het Perfecte Plaatje, ook was ze gestrikt voor een programma waarin kijkers BN’ers kunnen bellen met hun problemen. Als kostwinnaar moet Robbert nu zorgen dat ze hun hoofd boven water kunnen houden. ‘Er stonden nog meer klussen op de agenda, die gaan allemaal niet door. Daar word je natuurlijk niet vrolijk van.’

Lees verder

Economie

Peter Gillis (60 jaar) triest nieuws: Helaas overleden

Peter Gillis verloor in maart 2019 zijn lieve moeder. Hij heeft het nog steeds erg moeilijk met het verlies.

Peter Gillis deelt een emotioneel bericht op Instagram. Hij plaatst een mooie foto van ‘Ma Gillis’ en schrijft er een tekst bij.

“Ma zou vandaag 92 jaar geworden zijn”, lezen we. “Ondanks dat ik samen met Nicol nog in Italië ben, hebben we een mooi bloemstuk laten plaatsen op het graf.”

Peter heeft nog een boodschap voor zijn moeder zaliger. “We denken aan je en missen je nog iedere dag.”

Lees verder

Economie

Videobewijs gelekt: ‘Peter Gillis en zijn Nicol Kremers definitief uit elkaar!’

De relatie van Peter Gillis en Nicol Kremers ligt al een behoorlijke tijd onder een vergrootglas. Niet alleen het leeftijdsverschil tussen de 60-jarige parkondernemer en zijn 32-jarige vriendin is gigantisch. Wie Massa is Kassa een beetje volgt ziet dat ongeveer ieder gesprek tussenbeide op een soort klein ruzietje lijkt. Niet de meest gezellige relatie dus. Daarbij zijn er al talloze geruchten rondgegaan over Nicol die het gezellig zou hebben gehad met andere mannen. Er zijn inmiddels foto’s én video’s van Nicol met andere mannen. In de laatste video is een vrouw te zien die behoorlijk veel op Nicol lijkt terwijl ze staat te zoenen met een onbekende man op een parkeerplaats. Evert Santegoeds heeft contact opgenomen: “Zij laat aan ons weten dat ze dat helemaal niet is. Ze zegt: ‘Ik ben toch niet zo stom om op een parkeerterrein gewoon ga lopen tongworstelen met iemand…’”

Peter Gillis weg bij Nicol Kremers!

Nicol laat dus weten dat ze niet zo stom is om dat te doen in het openbaar. Veel mensen betwijfelen dat. Toch is de beroemde ‘Code Rood’ van Peter uitgebleven, deze code gebruikt Peter om nieuws over hem af te doen als ‘nep’. In de tijd waarin het bijt-incident aan het licht kwam werd deze ‘Code Rood’ ook afgekondigd door Peter.

Achteraf bleek dat Peter wél in de neus en rug van zijn vriendin had gebeten waardoor ‘Code Rood’ dus een tikkeltje ongeloofwaardig is geworden. De twee zijn ná dat incident echter onophoudelijk samen gezien, zowel in Nederland als in het buitenland. Daar lijkt nu voor het eerst verandering in te zijn gekomen, Peter is zónder Nicol gespot. De heren van Roddelpraat hebben opnieuw een video ontvangen, ditmaal van een héél eenzame Peter:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Lees verder

Trending