-

Economie

Verschrikkelijk drama aan zee: Witte haai bijt vrouw dood.

Bij het Amerikaanse Harpswell is een vrouw die in zee aan het zwemmen was, doodgebeten door een grote witte haai.

Bij haar in het water lag nog een andere vrouw, maar die raakte niet gewond. Het is de eerste keer dat er iemand in de zone bij Maine het slachtoffer is van een haaienaanval. Omstanders zagen het vanaf de kant gebeuren. Press Herald meldt dat twee kajakkers het slachtoffer en de andere vrouw naar de kant brachten.

Een expert, James Sulikowski, die vertrouwd is met de haaienpopulatie in het gebied, meent dat de vrouw gewoon pech heeft gehad dat ze ‘als voeding’ is aanzien.

Vijf meter lange witte haai

Volgens hem gaat het mogelijks om een vijf meter lange witte haai. Deze vissen trekken in deze periode langs de oostkust van Amerika naar het noorden. Rond Bailey Island, waar het incident plaatsvond, geldt voorlopig een zwemverbod.

Mensen krijgen van een instituut dat haaienaanvallen onderzoekt het advies om in groep te zwemmen en geen reflecterende badkleding te dragen. Omdat de haaien ’s avonds actiever zijn, moet je zeker tijdens de schemering uit het water blijven.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder