Connect with us

Economie

Joey verklapt wat er tijdens 24-uursdate met Gaby gebeurde.

De kijkers zaten tijdens de laatste aflevering van The Bachelorette op het puntje van hun stoel. Kiest Gaby voor Joey of Niels? De date met Niek was geslaagd, maar Gaby had diepe gevoelens voor Joey. Nu verklapt Joey wat er tijdens de laatste date met Gaby gebeurde.

Wat gebeurde er achter dat gordijn?

Gaby Blaaser (34) koos uiteindelijk voor Joey (25). De twee zoenden erop los tijdens de romantische date in Zuid-Afrika. Achter de gordijnen was er ook nog wel een en ander te zien toen de cameraploeg op het punt stond om te vertrekken. Kiki werpt Joey de vraag voor in de podcast: “Ik denk dat ik namens heel Nederland spreek: wat gebeurde er achter dat gordijn … dat gordijn ging dicht?”

Heel intiem

Joey krijgt het schaamrood op de wangen: “Ja, wat gebeurde daar … We hebben eerst een drankje gedaan, op bed gezeten en zaken besproken die we op de camera niet wilden bespreken, gewoon privédingen. En daarna werd het héél privé, ja…”