Connect with us

Economie

Veronica Inside-mannen nemen bocht van 180 graden.

Het lijkt erop dat Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee de plooien weer hebben gladgestreken. Veronica maakte vrijdag bekend dat Veronica Inside na de zomer weer gewoon terugkeert.

Naar aanleiding van een verhitte racisme-uitzending vorige maand gingen de mannen samen met John de Mol rond de tafel zitten. De zender laat nu weten dat die gesprekken een voldoende basis vormden om het komend seizoen weer met elkaar aan de tafel van Veronica Inside te gaan proberen.

Datum?

Het populaire voetbalprogramma gaat opnieuw van start op 11 september. De mannen van Veronica zullen ook de uitzendingen van de Champions League omkaderen. Die zijn vanaf 7 augustus te zien bij SBS6.

Onderling vertrouwen

De Mol verklaart: “Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop ze al zo’n dertien jaar lang succesvol zijn, met alle ups en downs van dien. Dat heb ik met name Johan ook voorgehouden; het zou zonde zijn wanneer één uitzonderlijk conflict het einde van dit programma had betekend. Ik ben vooral blij voor die grote schare fans, waaronder ikzelf, dat de mannen straks weer met elkaar aan tafel gaan zitten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de chemie tussen dit illustere trio weer voelbaar zal zijn.”