-

Diertjes

Vermiste hond klopt aan bij dierenarts om baasje te helpen vinden.

Als kleine pup moet het vreselijk zijn om helemaal alleen op de wereld te zijn. Deze arme puppy was in Thailand van zijn baasje gescheiden geraakt en stond er plotseling helemaal alleen voor.

Wat doe je als hond in zo’n geval? Gewoon wachten? Deze viervoeter besloot om niet bij de pakken te blijven zitten!

Het is niet bekend hoe lang deze hond al alleen was, maar één ding is zeker: deze hond is onwijs intelligent!

Dieren blijven ons steeds verbazen met hun vernuftigheid. Dit puppy’tje herinnerde zich nog dat hij maanden terug een vaccinatie had gekregen bij de Putahcracsa Veterinary Clinic.

De bewakingscamera van de dierenartsenpraktijk legde vast hoe de hond geduldig bleef wachten tot iemand hem zou opmerken. Er was geen betere plaats om gevonden te worden!

De grote vraag was natuurlijk of de medewerkers hem nog zouden herkennen? En ja hoor, dat was wel degelijk het geval. De bezorgde eigenaar werd meteen gebeld en die kon zijn oren niet geloven. Algauw volgde de langverwachte en vrolijke hereniging!

Dit verhaal had veel slechter kunnen aflopen! Gelukkig kon het hondje zichzelf redden, en dat dankzij zijn ijzersterke geheugen!

Diertjes

Dashcam beelden laten zien hoe koe midden op de snelweg uit rijdende veewagen valt

Een schokkende dashcam-video toont hoe een koe plotseling midden op de snelweg valt nadat het arme dier uit een veewagen is gev*llen.

De koe glijdt over het asfalt en gelukkig wordt het niet geraakt door andere weggebruikers. De p0litie reageerde snel en slaagde erin om het onfortuinlijke dier te vangen.

De beelden zijn onwerkelijk en confronterend. Hoewel de meeste mensen zich bewust zijn van het feit dat koeien uiteindelijk voor vleesproductie worden gebruikt, denken ze meestal niet na over het transportproces. Deze koeien worden in grote veewagens bij de boer opgehaald en naar sl*chthuizen vervoerd.

Het is begrijpelijk dat veel mensen zich niet realiseren dat koeien over de weg worden vervoerd in veewagens.

Daarom is het des te schokkender wanneer er plotseling een gigantische koe opduikt op de snelweg.

Het dier is duidelijk van een veewagen gev*llen en glijdt over het asfalt. Gelukkig kon een vrachtwagen die achter de veewagen reed, het dier op tijd ontwijken. Ook andere weggebruikers waren alert en konden op tijd remmen.

Het is niet helemaal duidelijk hoe dit 0ngeluk heeft kunnen gebeuren, maar er wordt vermoed dat de koe door de onderkant van de veewagen is gev*llen.

Het lijkt erop dat de veewagen het begaf, waardoor de koe op het wegdek terechtkwam. Toen de veewagen uiteindelijk tot stilstand kwam, bleek er nog een koe op de snelweg te staan. Hoe dit dier daar terechtkwam, is ook niet helemaal helder.

De bestuurder van de auto met de dashcam, genaamd Kevin, was geschr0kken door het incident.

Hij zag hoe de vrachtwagen voor hem uitweek, en besefte dat hij ook alert moest zijn.

In de video is duidelijk te zien hoe hectisch en geva*rlijk het kan zijn op de snelweg tijdens zo’n onverwachte situatie.

Met een snelheid van 100 kilometer per uur is er weinig ruimte om plotselinge stuurbewegingen te maken.

De beelden zijn hieronder te bekijken, evenals foto’s van de koe. Het voorval dient als een herinnering aan de complexiteit en gev*ren van het vervoeren van vee over de weg.

Lees verder