-

Diertjes

Vermiste hond klopt aan bij dierenarts om baasje te helpen vinden.

Als kleine pup moet het vreselijk zijn om helemaal alleen op de wereld te zijn. Deze arme puppy was in Thailand van zijn baasje gescheiden geraakt en stond er plotseling helemaal alleen voor.

Wat doe je als hond in zo’n geval? Gewoon wachten? Deze viervoeter besloot om niet bij de pakken te blijven zitten!

Het is niet bekend hoe lang deze hond al alleen was, maar één ding is zeker: deze hond is onwijs intelligent!

Dieren blijven ons steeds verbazen met hun vernuftigheid. Dit puppy’tje herinnerde zich nog dat hij maanden terug een vaccinatie had gekregen bij de Putahcracsa Veterinary Clinic.

De bewakingscamera van de dierenartsenpraktijk legde vast hoe de hond geduldig bleef wachten tot iemand hem zou opmerken. Er was geen betere plaats om gevonden te worden!

De grote vraag was natuurlijk of de medewerkers hem nog zouden herkennen? En ja hoor, dat was wel degelijk het geval. De bezorgde eigenaar werd meteen gebeld en die kon zijn oren niet geloven. Algauw volgde de langverwachte en vrolijke hereniging!

Dit verhaal had veel slechter kunnen aflopen! Gelukkig kon het hondje zichzelf redden, en dat dankzij zijn ijzersterke geheugen!

Diertjes

Een alligator sleept een vrouw van 85 jaar mee de dood in terwijl ze probeert haar hond te beschermen

Een nieuwe video toont het angstaanjagende moment waarop een alligator naar een vrouw sprong die haar hond uitliet bij een meer in haar gemeenschap in Florida, haar de dood in slepend.

De afschuwelijke gebeurtenis, vastgelegd op video die door Inside Edition werd verkregen, ontvouwde zich voor een buurman die wanhopig 911 belde terwijl ze probeerde de vrouw te helpen. Maar het was te laat.

Gloria Serge, 85, stierf nadat ze was doodgebeten door de 10-voet lange alligator toen ze op maandag haar geliefde hond Trooper uit de klauwen van het reptiel probeerde te redden.

De hond van Serge overleefde de aanval, maar de alligator werd later gevangen en geëuthanaseerd.

Serge’s laatste momenten werden vastgelegd op een wildcamera in de Spaanse Lakes Fairways retirement community in Fort Pierce, Florida.

Ze is te zien terwijl ze langs het meer loopt met haar hond, waarna de alligator boven water komt en vervolgens naar het tweetal uithaalt.

Serge probeerde de hond weg te krijgen bij de kaken van de alligator, maar het reptiel greep haar in plaats daarvan en sleepte haar het meer in.

Haar bange buurman Carole Thomas, 76, vertelde Inside Edition dat ze de vrouw probeerde te helpen terwijl ze aan de telefoon was met 911.

“Er is een vrouw in het meer. De alligator heeft haar!”

Terwijl het gesprek zich ontvouwde, raakte de buurman meer van streek toen ze de vrouw niet meer boven water zag komen.

“Ik denk dat ze weg is, oh mijn God,” huilt Thomas in de telefoon.

Thomas zei dat ze een stok haalde om de vrouw naar het land te proberen trekken, maar ze zei: “Ik had haar hoe dan ook niet eerder kunnen bereiken.”

“Het is vreselijk voor haar familie,” voegde Thomas eraan toe. “Het is gewoon vreselijk, vreselijk. En haar vrienden, ik sprak gisteren met een paar van haar vrienden die er kapot van zijn.”

Haar lichaam werd later uit het meer gehaald.

Plaatselijke bewoners vertelden Inside Edition dat de alligator een buurtattractie was die ze Henry noemden. Hij werd gevangen en geëuthanaseerd na de aanval.

De autoriteiten van Florida waarschuwen de bewoners om niet met hun huisdieren bij de vijvers en meren in de omgeving te wandelen.

Serge is de derde persoon die in Florida sinds juli vorig jaar door een alligator is gedood.

Wildlife-experts vonden de alligator op de bodem van de vijver en trokken hem uit het water, waarbij een ambtenaar te zien was die bovenop het reptiel zat.

Een andere oudere vrouw werd gedood door twee alligators nadat ze in juli 2022 in een vijver bij haar huis in het Boca Royale Golf and Country Club in Englewood was gevallen.

De vrouw, waarvan de identiteit niet bekend is, worstelde om boven water te blijven toen twee alligators naar haar

Bekijk de video: 

Lees verder