-

Economie

Wereldberoemde acteur op slechts 54-jarige leeftijd plotseling overleden

Matthew Perry, bekend van zijn iconische rol als Chandler Bing in de populaire televisieserie “Friends”, is op 54-jarige leeftijd 0verleden, zo melden bronnen bij de p0litie aan verschillende Amerikaanse media.

Perry werd op zaterdag aangetroffen in zijn huis in Los Angeles, waar hij naar verluidt een harta*nval kreeg in een jacuzzi en verdr0nk.

Hoewel TMZ meldt dat dit de mogelijke oorzaak is, heeft de p0litie dit nog niet officieel bevestigd, en er zijn geen dr*gs aangetroffen in zijn huis, en er zijn geen verd*chte omstandigheden.

Matthew Perry verwierf wereldwijde bekendheid met zijn rol in “Friends”, de sitcom die in 1994 begon en tien seizoenen duurde.

De serie werd uitgezonden in ongeveer honderd landen en werd een cultureel fenomeen. Perry’s prestatie als Chandler Bing werd zeer geprezen en leverde hem een grote schare fans op.

Echter, de bekendheid en drukte van “Friends” hadden hun tol geëist. Perry sprak openlijk over zijn strijd tegen verslav!ng aan alc0hol en dr*gs, die zich tijdens de opnames van de serie manifesteerde.

Hij onthulde dat hij “elke avond” te maken had met angstaanv*llen. In december vorig jaar, in een interview met de New York Times, deelde Perry zijn inspanningen om nuchter te blijven en onthulde dat hij naar schatting negen miljoen dollar had uitgegeven om van zijn versl*vingen af te komen. Hij had anderhalf jaar nuchterheid bereikt.

Perry werd in 1969 geboren in de Verenigde Staten, maar groeide op in Canada. Op 15-jarige leeftijd verhuisde hij naar Hollywood om bij zijn vader te wonen, een acteur.

Het 0verlijden van Matthew Perry heeft veel mensen diep geschokt. Op sociale media uitten collega’s en vrienden hun verdriet, en fans over de hele wereld delen hun herinneringen aan de geliefde acteur.

De Canadese premier Justin Trudeau, die op dezelfde school als Perry zat, noemde zijn dood “schokkend en bedroevend”. Warner Bros, de producent van “Friends”, bracht een verklaring uit waarin ze hun liefde stuurden naar de familie en vrienden van Perry en zijn toegewijde fans.

Op zaterdagavond bracht “Saturday Night Live” een eerbetoon aan Matthew Perry, en aan het einde van de aflevering werd een foto van de acteur getoond en werd er een moment van stilte gehouden.

Perry had Saturday Night Live gepresenteerd in 1997, met Oasis als muzikale gast.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder