-

Economie

Teckeltje met rare vacht is wondermooi om te zien en lijkt wel dalmatiër.

Wij zijn dol op alle dieren! Heel wat hondenrassen hebben altijd bijna dezelfde kleur vacht. Teckeltjes hebben meestal bruine en zwarte tinten, maar Moo is een vreemde eend in de bijt.

Moo is ontzettend populair op de sociale media. Je kunt de avonturen van deze schattige hond volgen op zijn Instagramaccount.

View this post on Instagram

A mooooster piece??

A post shared by ᗰOO? (@moo_in_miami) on

De kleine viervoeter dankt zijn roem aan zijn bijzondere vacht. Moo is een teckeltje van zeven maanden oud en woont in Miami. Zijn hoofdje is heel normaal voor een teckel, maar hij heeft de vacht van een dalmatiër!

Moo is al even uniek als schattig! Zijn baasje Victoria en Moo zijn de beste vriendjes. De trotse eigenares vertelde: “Veel mensen denken eerst dat hij een jasje of een pyjama draagt, en ze zijn verrast dat het eigenlijk gewoon zijn natuurlijke jas is.”

View this post on Instagram

Don’t touch my toys!???

A post shared by ᗰOO? (@moo_in_miami) on

Ze gaat verder: “We moeten op straat vaak stoppen voor mensen die foto’s willen maken of die me vragen stellen. Hij is echt zo’n speciale kleine pup.”

View this post on Instagram

Imma bat?? #upsidedownlife #batweenie

A post shared by ᗰOO? (@moo_in_miami) on

We kunnen deze voorbijgangers moeilijk iets verwijten, want deze kleine hond is inderdaad heel bijzonder en iets wat je niet elke dag ziet.

View this post on Instagram

A wee little cow?? #babymoo

A post shared by ᗰOO? (@moo_in_miami) on

Ondertussen heeft Moo al meer dan 46.000 volgers en dat aantal groeit nog elke dag.

View this post on Instagram

Flying into the weekend liiiikeee???

A post shared by ᗰOO? (@moo_in_miami) on

Zijn baasje vertelde nog: “Moo heeft een bijzondere vacht, maar ook een bijzonder karakter. Hij heeft heel veel klasse en is ook heel knus en zacht.”

https://www.instagram.com/p/CArFpxCj85_/?utm_source=ig_embed

Moo is dol op amandelen en watermeloen, en heeft zijn favoriete speelgoedjes.

De familie van Moo is in de zevende hemel dat ze de pandemie mogen doorbrengen met zo’n bijzondere en schattige hond. Zijn eigenares voegde er nog aan toe: “Ze zeggen dat vreugde en geluk komen na grote ontberingen, en dat is ook zo met Moo.”

Vind jij Moo ook zo’n schatje?

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder