-

Economie

Teckeltje met rare vacht is wondermooi om te zien en lijkt wel dalmatiër.

Wij zijn dol op alle dieren! Heel wat hondenrassen hebben altijd bijna dezelfde kleur vacht. Teckeltjes hebben meestal bruine en zwarte tinten, maar Moo is een vreemde eend in de bijt.

Moo is ontzettend populair op de sociale media. Je kunt de avonturen van deze schattige hond volgen op zijn Instagramaccount.

View this post on Instagram

A mooooster piece??

A post shared by ᗰOO? (@moo_in_miami) on

De kleine viervoeter dankt zijn roem aan zijn bijzondere vacht. Moo is een teckeltje van zeven maanden oud en woont in Miami. Zijn hoofdje is heel normaal voor een teckel, maar hij heeft de vacht van een dalmatiër!

Moo is al even uniek als schattig! Zijn baasje Victoria en Moo zijn de beste vriendjes. De trotse eigenares vertelde: “Veel mensen denken eerst dat hij een jasje of een pyjama draagt, en ze zijn verrast dat het eigenlijk gewoon zijn natuurlijke jas is.”

View this post on Instagram

Don’t touch my toys!???

A post shared by ᗰOO? (@moo_in_miami) on

Ze gaat verder: “We moeten op straat vaak stoppen voor mensen die foto’s willen maken of die me vragen stellen. Hij is echt zo’n speciale kleine pup.”

View this post on Instagram

Imma bat?? #upsidedownlife #batweenie

A post shared by ᗰOO? (@moo_in_miami) on

We kunnen deze voorbijgangers moeilijk iets verwijten, want deze kleine hond is inderdaad heel bijzonder en iets wat je niet elke dag ziet.

View this post on Instagram

A wee little cow?? #babymoo

A post shared by ᗰOO? (@moo_in_miami) on

Ondertussen heeft Moo al meer dan 46.000 volgers en dat aantal groeit nog elke dag.

View this post on Instagram

Flying into the weekend liiiikeee???

A post shared by ᗰOO? (@moo_in_miami) on

Zijn baasje vertelde nog: “Moo heeft een bijzondere vacht, maar ook een bijzonder karakter. Hij heeft heel veel klasse en is ook heel knus en zacht.”

https://www.instagram.com/p/CArFpxCj85_/?utm_source=ig_embed

Moo is dol op amandelen en watermeloen, en heeft zijn favoriete speelgoedjes.

De familie van Moo is in de zevende hemel dat ze de pandemie mogen doorbrengen met zo’n bijzondere en schattige hond. Zijn eigenares voegde er nog aan toe: “Ze zeggen dat vreugde en geluk komen na grote ontberingen, en dat is ook zo met Moo.”

Vind jij Moo ook zo’n schatje?

Economie

We zongen allemaal de liedjes van deze muzieklegende, nu verpletterd van ellende en pijn

Phil Collins, een naam die synoniem staat voor muzikaal genie, heeft zijn leven gewijd aan het creëren van melodieën en ritmes die de essentie van meerdere generaties hebben gevangen.

 

Nu, op 70-jarige leeftijd, staat deze iconische figuur voor een bitterzoete symfonie van het leven zelf. Na een leven vol muzikale triomfen en persoonlijke opofferingen, realiseert Collins zich nu dat zijn lichaam niet langer de last kan dragen die zijn passie vereist.

Deze ontwikkeling markeert niet alleen een keerpunt in zijn leven maar ook een significant moment in de muziekgeschiedenis.

Tijdens een emotioneel interview met BBC Breakfast, uitgezonden op een rustige donderdagochtend, deelde Collins een diep persoonlijke strijd die velen verrassend vonden.

“Ik kan nauwelijks een stok in deze hand vasthouden,” onthulde hij, zijn stem doordrenkt van een mengeling van frustratie en berusting. Deze openbaring biedt een zeldzaam kijkje in de fysieke tol die decennia van onophoudelijke muzikale toewijding hebben geëist.

Het meest hartverscheurende aspect van deze situatie is misschien wel zijn uitgesproken verlangen om zij aan zij met zijn zoon te presteren, een droom die nu onbereikbaar lijkt.

De muzikale odyssee van Phil Collins is een verhaal van ongekende prestaties, van zijn solocarrière tot zijn onvergetelijke tijd met Genesis. Zijn stem en drumtalent hebben hem talloze onderscheidingen opgeleverd, waaronder meerdere Grammy Awards.

De aankondiging van de “The Final Domino?” tour, een evenement dat werd uitgesteld door de wereldwijde pandemie, beloofde fans een laatste gelegenheid om de magische samenwerking tussen Collins en Genesis te ervaren. De onthulling van zijn gezondheidsproblemen geeft echter aan dat zelfs legendes hun grenzen hebben.

Een van de meest symbolische momenten in deze saga is de overdracht van het drumstokje aan Nic, Collins’ zoon, die de drumverantwoordelijkheden op zich nam tijdens de tour.

Deze actie, hoewel emotioneel beladen, benadrukt de cyclische aard van het leven en muziek; de fakkel wordt doorgegeven, zelfs als de oorspronkelijke houders moeten terugtreden.

De reis van Phil Collins wordt niet alleen gekenmerkt door professionele successen maar ook door persoonlijke uitdagingen. Zijn scheiding van Orianne Cevey, gevolgd door een tumultueus en openbaar schandaal, heeft ongetwijfeld extra stress en verdriet veroorzaakt.

De emotionele en financiële gevolgen van deze periode in zijn leven hebben een extra dimensie toegevoegd aan zijn strijd, waardoor zijn beslissing om terug te treden uit de muziekwereld nog complexer wordt.

Terwijl we getuige zijn van het einde van Phil Collins’ actieve muzikale carrière, is het duidelijk dat zijn invloed verre van afneemt.

Zijn muziek, die de soundtrack van zoveel levens heeft gevormd, zal blijven bestaan, een testament aan zijn ongelooflijke talent en toewijding. Collins’ verhaal is er een van ongekende successen en menselijke kwetsbaarheid, een herinnering aan de prijs van artistieke grootsheid.

Lees verder