Connect with us

Economie

Superlieve pup met misvormd gezicht wordt therapiehond om mensen te helpen.

Een wijsheid die vaak in de wind wordt geslagen, is dat je iemand nooit mag beoordelen op zijn of haar uiterlijk. Dat geldt ook voor onze huisdieren. Ook dieren die anders zijn, hebben recht op affectie en liefde. Deze beestjes verdienen eveneens een gouden mandje!

De baasjes van Brodie, Amanda Richter en Brad Ames, wonen in Canada. Toen ze een Facebookpost zagen waarin Brodie ter adoptie werd aangeboden, wisten ze dat hij hun hond zou worden. Zo gezegd, zo gedaan!

Amanda vertelde: “Ik keek naar de foto en moest letterlijk huilen en zei dat we de hond moesten leren kennen.” Brad voegde eraan toe: “Ik spendeerde een uur tijd met de hond. Ik moest hem gewoon mee naar huis nemen.”

Het koppel wil Brodie omscholen tot therapiehond. Op die manier zal hij ook anderen met een beperking kunnen helpen.

View this post on Instagram

Brodie’s face is such a light for us in a rather tense world right now. Wouldn’t you agree?! ?

A post shared by Brodie (@bestboybrodie) on

Amanda legde uit: “We willen hem meenemen naar verzorgingstehuizen, kinderziekenhuizen, woningen voor personen met een beperking, dat soort zaken.” Brad springt in: “Zijn beperking houdt hem op geen enkele manier tegen.”

Brodie heeft een grote schare volgers op Instagram. In alle uithoeken van de wereld gaat deze bijzondere hond over de tongen.

Amanda heeft nog een belangrijke boodschap; “Geef honden die er niet perfect uitzien een kans. Ik vind het vervelend om te zeggen, omdat hij voor ons gewoon perfect is. Ik hoop dat mensen dieren die misschien over het hoofd worden gezien, een kans geven … Ze brengen je net zoveel geluk als andere dieren.”

Daar zijn we het helemaal mee eens! We zijn zo dankbaar en blij dat Brodie een gouden mandje heeft gevonden!

Lees verder

Economie

Triest nieuws over dochtertjes Maxime Meiland: “ongeneselijk ziek”

Maxime Meiland is met de dood bedreigd nadat zij en haar moeder Erica een aantal uitspraken hadden gedaan over de islam. Ze hadden het voornamelijk over hoofddoeken en dat is niet goed aangekomen. Er is namelijk ontzettend veel ophef over ontstaan.

Vooral Erica ging los over de Islam en vindt dat er niet meer naar Nederland zouden moeten komen. Ze noemde vrouwen in Boerka’s zelfs ‘pinguïns’.

“Ze vindt vooral het hoofddoek dragen waanzin. Wat ook logisch is want waarom moet een vrouw haar haar verbergen omdat mannen een probleem hebben met hun seksualiteit. Zo wordt de vrouw weer de dupe.”

Toen ze deze uitspraken had gedaan ging het voornamelijk los op Instagram en worden ze met de dood bedreigd: “Kanker racist dat je bent ik hoop dat je kanker kind dood gaat lelijke kanker hoer. Ik hoop dat je kanker krijgt inclusief je kind. Als je dood bent kom ik nog ff een keer op je graf pissen.”

De dochtertjes van Maxime worden ook met de dood bedreigt: “Ik wens je kind de dood toe en ik hoop dat ze ongeneselijk ziek wordt lelijke kanker baby ook. Schaam je diep”, wordt er op Instagram gezegd.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder

Economie

Bebloede Lil’ Kleine met pistool beroofd

Gisteravond, vlak voor een feestje in Rotterdam is Jorik Scholten beroofd van zijn horloge.

Het gebeurde toen het feestje was afgelopen en drie mensen hem buiten aan het opwachten waren. Toen hij het pand van de album-release party van producent en dj Jack Shirak (28) verliet waren er drie mannen op hem aan het wachten buiten. Hij werd hij met een pistool tegen zijn hoofd geslagen en werd het horloge van zijn pols getrokken.

Kleine was niet alleen want meerdere mensen zagen het gebeuren en de mensen die nog op het feestje waren werden gewaarschuwd. Jorrik werd ook onder schot gehouden door het pistool zeggen meerdere getuigen.

Lil Kleine zat onder het bloed en er was veel politie ter plekke.

‘Gisteravond is er aan de Willemskade in Rotterdam een poging beroving geweest. De melding hiervan kwam rond 23.45 uur binnen. We onderzoeken of er nog iets is buitgemaakt bij de beroving. Dat staat nog niet vast, maar is ook niet uitgesloten.

Het was een gewelddadige en een gewapende poging overval. We hebben nog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek daaromheen is in volle gang. We willen weten wat er precies is gebeurd. We horen getuigen die op dit moment bij ons in beeld zijn en lezen camerabeelden in de omgeving uit.

Als iemand iets heeft gezien, kunnen ze bellen naar 0900-8844. Tips zijn altijd welkom’, zei de politie.

Lees verder

Economie

Zien: Memphis Depay showt hoe rijk hij is, brengt stoere rapvideo uit

Memphis Depay is dit WK nog niet echt in vorm zeg maar. We hebben het niet nagekeken, maar de man die de bank in Barcelona warm houdt, heeft in twee wedstrijden vermoedelijk drie balcontacten gehad. Ergens snappen we wel waarom…

Memphis is namelijk ook rapper. En laat hij nu net voor het WK een nieuwe clip uitgebracht hebben. Samen met ene Quinsy Promes, die Nederland angstvallig vermijdt omdat hij verdacht wordt van het neersteken van zijn neef. De twee hebben een rotsvast vertrouwen in hun rapskills.

Bekijk onderstaand de video.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder
Advertisement

Trending