Connect with us

Economie

André Hazes openhartig over tweede kindje met Monique.

André Hazes en Monique Westenberg zijn weer twee handen op één buik. In het weekblad Privé was de zanger openhartig over zijn vluchtige relatie met Bridget Maasland. Hij gaf toe dat zij een slechte combinatie waren. André vertelde: “Ik heb gewoon iemand nodig zoals Monique, die mij remt.” Het koppel is weer zo gelukkig samen dat ze nu snel een tweede kindje willen.

Moeilijk zwanger

De zanger onthulde: “Vlak voor onze breuk hebben we nog geprobeerd om zwanger te raken. Dat is toen mislukt.” De tijd begint nu wel te dringen voor Monique, want zij kan moeilijk zwanger worden. Daarover was André openhartig: “Het probleem is dat Moon nu al 42 is, dus de tijd dringt. Het mooie is dat Dré nu ook begint. Laatst begon hij nog tegen ons: ‘Papa, mama, ik zou graag een zusje willen hebben.’ Het is van harte welkom.”

De tijd is rijp

De zanger zegt dat een tweede kindje zeker nog mogelijk is. Hij geeft aan dat hij nu eindelijk de nodige rust in zijn leven heeft om eraan te beginnen. André vertelde: “Zeker, alleen moeten we daar niet te lang mee wachten. We praten er wel al over. De tijd is geschikt.”

View this post on Instagram

?

A post shared by ??????? ???̈? (@moniquenoell) on