-

Economie

André Hazes openhartig over tweede kindje met Monique.

André Hazes en Monique Westenberg zijn weer twee handen op één buik. In het weekblad Privé was de zanger openhartig over zijn vluchtige relatie met Bridget Maasland. Hij gaf toe dat zij een slechte combinatie waren. André vertelde: “Ik heb gewoon iemand nodig zoals Monique, die mij remt.” Het koppel is weer zo gelukkig samen dat ze nu snel een tweede kindje willen.

Moeilijk zwanger

De zanger onthulde: “Vlak voor onze breuk hebben we nog geprobeerd om zwanger te raken. Dat is toen mislukt.” De tijd begint nu wel te dringen voor Monique, want zij kan moeilijk zwanger worden. Daarover was André openhartig: “Het probleem is dat Moon nu al 42 is, dus de tijd dringt. Het mooie is dat Dré nu ook begint. Laatst begon hij nog tegen ons: ‘Papa, mama, ik zou graag een zusje willen hebben.’ Het is van harte welkom.”

De tijd is rijp

De zanger zegt dat een tweede kindje zeker nog mogelijk is. Hij geeft aan dat hij nu eindelijk de nodige rust in zijn leven heeft om eraan te beginnen. André vertelde: “Zeker, alleen moeten we daar niet te lang mee wachten. We praten er wel al over. De tijd is geschikt.”

View this post on Instagram

?

A post shared by ??????? ???̈? (@moniquenoell) on

Economie

Cameravrouw heeft ‘ander verhaal’ over incident met Joost Klein: ‘Dit is er echt gebeurd’

De cameravrouw, betrokken bij het incident dat leidde tot de diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft een andere lezing van de gebeurtenissen dan de artiest zelf, volgens de directeur-generaal van de European Broadcasting Union, Noel Curran.

In een interview met de Zweedse radiozender Sveriges Radio, vermeldde Curran dat de verklaringen van de cameravrouw verschillen van die van Klein, maar hij specificeerde niet wat haar versie van het verhaal inhoudt.

De directeur-generaal reageerde op een statement van de AVROTROS over het voorval dat ervoor zorgde dat Klein niet kon deelnemen aan het Songfestival.

Volgens de omroep had Klein een “dreigende beweging” gemaakt naar de camera omdat de cameravrouw hem bleef filmen, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen. Hij zou de cameravrouw hierbij niet fysiek hebben aangeraakt.

Dit is de eerste keer in de 68-jarige geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een land wordt gediskwalificeerd nadat de wedstrijd al begonnen is.

Na deze ongekende gebeurtenis is de Eurovisie Songfestivalgemeenschap in rep en roer. De diskwalificatie van Joost Klein heeft niet alleen impact op de Nederlandse delegatie, maar roept ook vragen op over de regelgeving en de handhaving ervan tijdens het festival.

Fans en experts debatteren hevig over de consequenties van dit besluit en de transparantie van het besluitvormingsproces.

Op sociale media hebben zowel supporters van Klein als kijkers die pleiten voor strikte naleving van de regels hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

Deze situatie heeft een levendige discussie op gang gebracht over de grenzen van artistieke vrijheid en respect voor de operationele normen binnen een dergelijk internationaal evenement.

Het Eurovisie Songfestival staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit, waardoor dit incident des te opmerkelijker is. De organisatie staat nu voor de uitdaging om haar regels te herzien en mogelijk aan te passen om toekomstige conflicten te voorkomen en tegelijkertijd de integriteit van het evenement te waarborgen.

Noel Curran benadrukte dat het belangrijk is om uit dit voorval te leren en het festival te blijven verbeteren voor alle deelnemende landen en artiesten.

Lees verder