-

Economie

André Hazes openhartig over tweede kindje met Monique.

André Hazes en Monique Westenberg zijn weer twee handen op één buik. In het weekblad Privé was de zanger openhartig over zijn vluchtige relatie met Bridget Maasland. Hij gaf toe dat zij een slechte combinatie waren. André vertelde: “Ik heb gewoon iemand nodig zoals Monique, die mij remt.” Het koppel is weer zo gelukkig samen dat ze nu snel een tweede kindje willen.

Moeilijk zwanger

De zanger onthulde: “Vlak voor onze breuk hebben we nog geprobeerd om zwanger te raken. Dat is toen mislukt.” De tijd begint nu wel te dringen voor Monique, want zij kan moeilijk zwanger worden. Daarover was André openhartig: “Het probleem is dat Moon nu al 42 is, dus de tijd dringt. Het mooie is dat Dré nu ook begint. Laatst begon hij nog tegen ons: ‘Papa, mama, ik zou graag een zusje willen hebben.’ Het is van harte welkom.”

De tijd is rijp

De zanger zegt dat een tweede kindje zeker nog mogelijk is. Hij geeft aan dat hij nu eindelijk de nodige rust in zijn leven heeft om eraan te beginnen. André vertelde: “Zeker, alleen moeten we daar niet te lang mee wachten. We praten er wel al over. De tijd is geschikt.”

View this post on Instagram

?

A post shared by ??????? ???̈? (@moniquenoell) on

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder