Connect with us

Economie

Kleuters overlijden nadat papa hen vijf uur lang in snikhete auto laat zitten.

Twee kleuters die door hun vader in een snikhete auto achtergelaten werden, overleefden de tragedie niet. De auto zat op slot, zodat de kinderen ook niet uit eigen beweging konden ontsnappen.

Dustin Lee Dennis verklaarde aan de politie dat hij met zijn kinderen naar de winkel was geweest. Toen hij thuis aankwam, viel hij snel in slaap. Toen hij wakker werd, kon hij zijn kleintjes niet vinden. Dan vond hij ze in de auto.

Alle hulp te laat

De vader haalde de twee kinderen, Ryan en Teagan, nog geen vijf jaar jong, uit het voertuig en legde ze in de woonkamer. De hulpverleners konden hen echter niet meer redden. De doodsoorzaak wordt nog onderzocht, maar het was buiten meer dan 30 graden in Tulsa. De temperaturen in de auto liepen wellicht nog veel hoger op.

De vader werd aangehouden.

De tante van de kleuters startte een geldinzamelingsactie om te helpen bij de betaling van de begrafenissen van de kinderen. Ze laat weten: “Er bestaan geen woorden om ons verdriet of dat van mijn zus te omschrijven. Niemand verwacht het om zoiets mee te maken.”

De ouders van de kinderen zijn gescheiden. Ze waren dat weekend bij hun papa op bezoek. De ouders hebben samen nog vijf kinderen, Treyton, Tylor, Brantley, Emma en Ava.