-

Diertjes

Superlieve hond is vriendjes met alle vlinders in zijn tuin.

Net zoals bij mensen hebben honden heel uiteenlopende karakters. Je hebt van die superenergieke honden die niets liever doen dan rennen en springen. Dan heb je ook honden die de rust zelve zijn en een heel rustige persoonlijkheid hebben. Dat is ook zo bij Milo.

Al van toen hij een pup was, is Milo een heel rustige en lieve hond. Hij probeert zijn baasje altijd een handje toe te steken. De viervoeter vindt het geweldig wanneer ze in de tuin mogen werken. En daar heeft hij een geweldige reden voor. Daar vliegen namelijk zijn vriendjes rond: vlinders!

In de tuin van de familie staan heel uiteenlopende planten en bloemen. En daar komen de vlinders massaal op af!

En ook de vlinders zijn dol op de hond. Het lijkt wel alsof de vlinders zijn zachtaardige persoonlijkheid aanvoelen. De vlinders lijken te voelen dat hij geen bedreiging vormt en dat ze rustig op zijn snuit mogen landen. En Milo is zo vriendelijk dat hij ze laat zitten zolang ze maar willen.

Wellicht komt zijn kalmte ook van pas in de keuken, want Milo blijkt samen met zijn baasje een eigen kookshow te hebben. Milo is ontzettend fotogeniek en deze plaatjes illustreren dat perfect.

Dit is zo mooi om te zien!

Diertjes

Dashcam beelden laten zien hoe koe midden op de snelweg uit rijdende veewagen valt

Een schokkende dashcam-video toont hoe een koe plotseling midden op de snelweg valt nadat het arme dier uit een veewagen is gev*llen.

De koe glijdt over het asfalt en gelukkig wordt het niet geraakt door andere weggebruikers. De p0litie reageerde snel en slaagde erin om het onfortuinlijke dier te vangen.

De beelden zijn onwerkelijk en confronterend. Hoewel de meeste mensen zich bewust zijn van het feit dat koeien uiteindelijk voor vleesproductie worden gebruikt, denken ze meestal niet na over het transportproces. Deze koeien worden in grote veewagens bij de boer opgehaald en naar sl*chthuizen vervoerd.

Het is begrijpelijk dat veel mensen zich niet realiseren dat koeien over de weg worden vervoerd in veewagens.

Daarom is het des te schokkender wanneer er plotseling een gigantische koe opduikt op de snelweg.

Het dier is duidelijk van een veewagen gev*llen en glijdt over het asfalt. Gelukkig kon een vrachtwagen die achter de veewagen reed, het dier op tijd ontwijken. Ook andere weggebruikers waren alert en konden op tijd remmen.

Het is niet helemaal duidelijk hoe dit 0ngeluk heeft kunnen gebeuren, maar er wordt vermoed dat de koe door de onderkant van de veewagen is gev*llen.

Het lijkt erop dat de veewagen het begaf, waardoor de koe op het wegdek terechtkwam. Toen de veewagen uiteindelijk tot stilstand kwam, bleek er nog een koe op de snelweg te staan. Hoe dit dier daar terechtkwam, is ook niet helemaal helder.

De bestuurder van de auto met de dashcam, genaamd Kevin, was geschr0kken door het incident.

Hij zag hoe de vrachtwagen voor hem uitweek, en besefte dat hij ook alert moest zijn.

In de video is duidelijk te zien hoe hectisch en geva*rlijk het kan zijn op de snelweg tijdens zo’n onverwachte situatie.

Met een snelheid van 100 kilometer per uur is er weinig ruimte om plotselinge stuurbewegingen te maken.

De beelden zijn hieronder te bekijken, evenals foto’s van de koe. Het voorval dient als een herinnering aan de complexiteit en gev*ren van het vervoeren van vee over de weg.

Lees verder