Connect with us

Diertjes

Superlieve hond is vriendjes met alle vlinders in zijn tuin.

Net zoals bij mensen hebben honden heel uiteenlopende karakters. Je hebt van die superenergieke honden die niets liever doen dan rennen en springen. Dan heb je ook honden die de rust zelve zijn en een heel rustige persoonlijkheid hebben. Dat is ook zo bij Milo.

Al van toen hij een pup was, is Milo een heel rustige en lieve hond. Hij probeert zijn baasje altijd een handje toe te steken. De viervoeter vindt het geweldig wanneer ze in de tuin mogen werken. En daar heeft hij een geweldige reden voor. Daar vliegen namelijk zijn vriendjes rond: vlinders!

In de tuin van de familie staan heel uiteenlopende planten en bloemen. En daar komen de vlinders massaal op af!

En ook de vlinders zijn dol op de hond. Het lijkt wel alsof de vlinders zijn zachtaardige persoonlijkheid aanvoelen. De vlinders lijken te voelen dat hij geen bedreiging vormt en dat ze rustig op zijn snuit mogen landen. En Milo is zo vriendelijk dat hij ze laat zitten zolang ze maar willen.

Wellicht komt zijn kalmte ook van pas in de keuken, want Milo blijkt samen met zijn baasje een eigen kookshow te hebben. Milo is ontzettend fotogeniek en deze plaatjes illustreren dat perfect.

Dit is zo mooi om te zien!