-

Economie

Stranddagje hoogzwangere Katja Schuurman verandert in nachtmerrie.

De hoogzwangere Katja Schuurman (45) zit in de laatste rechte lijn voor de bevalling, maar de laatste loodjes wegen het zwaarst. Op haar Instagram onthult Katja hoe zwaar die laatste periode wel is.

De actrice en haar man Freek hadden een gezellig dagje aan het strand gepland, maar zo ontspannen was het niet. Ze vertelde: “Zowaar een best fitte dag vandaag. Helaas nam de dag toch een andere wending. Tot het licht uitging. Het leek alsof iemand mijn tepels eraf probeerde te schroeven en mijn rug in een kramp schoot.  De actrice voegt er wel aan toe dat het al met al toch een mooie dag was.

Zweeds spijkermatje

Maar Katja heeft meteen ook de oplossing: een Zweeds spijkermatje. “Dat werkt echt top voor mijn rug.” Katja was eerder al openhartig over haar zware zwangerschap. De actrice twijfelde zelfs even aan Moeder Natuur: “Wat is het idee erachter dat je baby zoveel mogelijk liefdevolle, rustige en gebalanceerde emoties van jou in je buik moet ervaren, maar dat je vanaf het moment van conceptie wordt geïnjecteerd met een overdosis aan stofjes die je gestresst, onredelijk, neerslachtig, paniekerig en ontoerekeningsvatbaar maken?”

View this post on Instagram

Nog 6 weekjes… Het aftellen is wel een beetje begonnen. Het is zo stom; ik ben me dus een potje blij met mijn buik en vooral met het dagelijkse getrappel en gedraai dat ik erin voel, de liefdevolle handjes van mijn dochter erop en Freeks oor in de hoop al een geluidje op te vangen van zijn dochter.. Maar pfff wat proberen die hormonen je toch geregeld van je apropos te brengen. De natuur zit geniaal in elkaar, maar wat is het idee achter dat je baby zoveel mogelijk liefdevolle, rustige en gebalanceerde emoties van jou in je buik moet ervaren, maar dat je vanaf het moment van conceptie wordt geïnjecteerd met een overdosis aan stofjes die je gestresst, onredelijk, neerslachtig, paniekerig en ontoerekeningsvatbaar maken? Lieve Moeder Natuur, waarom heeft u dat zo geregeld? Dat gevraagd hebbende: Vooral heel erg dank u wel dat ik dit wondertje in mijn buik mag laten groeien. Maar wel dus: Waarom? Ik denk niet dat u Instagram heeft, maar ik sta enorm open voor inzichten en uw oneindige wijsheid, zeker tijdens mijn dromen, dus misschien tot vanavond..

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder