Connect with us

Diertjes

Klein meisje klimt op hek en zingt slaapliedje voor haar paarden.

Het is altijd prachtig om de interactie tussen kinderen en dieren te zien. Onze kinderen houden zielsveel van onze huisdieren en dat gevoel is wederzijds. En het meisje in deze video is daar het beste voorbeeld van.

De kleine meisje van amper drie jaar oud zingt voor haar paarden Teddy en Chester. Ze klimt op het hek om nog dichter bij hen te zijn. Het heeft iets wonderbaarlijks om zo’n klein meisje naast deze twee majestueuze dieren te zien.

Hoewel de paarden ontzettend groot zijn, heeft de kleine Myf geen bang. Meer nog, ze zingt liefdevol een liedje voor haar geliefde dieren. En het lijkt zelfs te werken: de paarden vallen zowaar bijna in slaap!

De ouders van de kleine dreumes deelden de video op de social media en schreven: “Dit is mijn driejarige Myf die voor haar paarden, Chester en Teddy, zingt. Ze klom op een oude paal om te zingen. De paarden kwamen van dichterbij kijken en werden uiteindelijk in slaap gezongen. Een gewone, rustige wintermiddag (in Australië is het nu winter, red.), nadat we het vee gevoederd hadden. Ze is een echte Aussie plattenlandsmeisje dat graag dieren om zich heen heeft.”

Bekijk de video hieronder en deel deze schattige beelden met je vrienden!