-

Economie

Sportwagen weigert auto te laten invoegen en krijgt verdiende loon.

Er zijn weinig dingen zo irritant als asociale weggebruikers. Helaas zijn er genoeg ignorante automobilisten die alleen maar oog hebben voor zichzelf en zo anderen in gevaar brengen.

Het is dan ook weinig verrassend dat sommige mensen dit egoïsme beantwoorden en hun collega-gebruikers een lesje willen leren.

Dat was ook het geval voor de eigenaar van een zwarte pick-up die het beu was dat een sportwagen hem niet liet ritsen. Hij zette hem op een geweldige manier met beide voetjes op de grond.

In de video zien we hoe een rode Corvette weigert om een zwarte Dodge te laten invoegen. Om het nog erger te maken, rolt de bestuurder van de sportwagen zijn raampje naar beneden en geeft de andere de vinger.

Slecht idee.

De man in de zwarte auto besluit om hem meteen een lesje te leren. Hij manoeuvreert zijn wagen zo dat de achterkant naar de Corvette wijst. Dan bespuit hij de Corvette-bestuurder met een dikke wolk van zwarte rook.

Volgens de achterliggende bestuurder had de wraakactie precies het gewenste effect: de Corvette liet de Dodge daarna keurig invoegen.

Wat vind jij van deze actie? Laat van je horen in de reacties!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder