Connect with us

Economie

Sportwagen weigert auto te laten invoegen en krijgt verdiende loon.

Er zijn weinig dingen zo irritant als asociale weggebruikers. Helaas zijn er genoeg ignorante automobilisten die alleen maar oog hebben voor zichzelf en zo anderen in gevaar brengen.

Het is dan ook weinig verrassend dat sommige mensen dit egoïsme beantwoorden en hun collega-gebruikers een lesje willen leren.

Dat was ook het geval voor de eigenaar van een zwarte pick-up die het beu was dat een sportwagen hem niet liet ritsen. Hij zette hem op een geweldige manier met beide voetjes op de grond.

In de video zien we hoe een rode Corvette weigert om een zwarte Dodge te laten invoegen. Om het nog erger te maken, rolt de bestuurder van de sportwagen zijn raampje naar beneden en geeft de andere de vinger.

Slecht idee.

De man in de zwarte auto besluit om hem meteen een lesje te leren. Hij manoeuvreert zijn wagen zo dat de achterkant naar de Corvette wijst. Dan bespuit hij de Corvette-bestuurder met een dikke wolk van zwarte rook.

Volgens de achterliggende bestuurder had de wraakactie precies het gewenste effect: de Corvette liet de Dodge daarna keurig invoegen.

Wat vind jij van deze actie? Laat van je horen in de reacties!