Connect with us

Economie

Man zit op zijn dooie gemakje te picknicken in 20 meter hoge boom.

Social distancing op zijn best!

Deze man is gespot toen hij in een park gezellig zat te picknicken in een twintig meter hoge boom. Een groep vrienden die een dagje in een park in het Engelse Bath doorbrachten, filmde het bizarre tafereel.

Ze zagen de man op enkele takken die er heel breekbaar en fragiel uitzagen. Het ziet ernaar uit dat de man op zijn dooie gemakje een boterhammetje aan het eten was.

Dai Barrow (35) filmde het tafereel en grapte dat dit social distancing op zijn best is.

In de video zegt hij: “Hoe is hij daar geraakt? Ik denk dat hij ook een verrekijker heeft. Social distancing op zijn best. Gewoon een kleine picknick boven in de boom. Wat een kerel.”

Ondertussen weet Dai nog altijd niet wie die rare snuiter in de boom was. Hij vertelde aan LADBible: “Het was een woensdagavond in het Royal Victoria Park in Bath. Ik weet niet of andere mensen hem ook konden zien, maar mijn vriendin Vanessa merkte hem op toen we van een paar drankjes genoten.”

Hij weet niet hoe de man naar boven geklauterd was en vertrok vooraleer de man weer naar beneden kwam.

We hebben er het raden naar wat deze man daarboven aan het doen was. Even lekker uitwaaien? Gewoon van het uitzicht genieten? Hij had het in ieder geval wel uitstekend naar zijn zin. En één ding is zeker: hoogtevrees heeft hij vast niet!