-

Economie

Smeerpijp plast op winkelvloer nadat ze mondkapje weigert te dragen.

De voorbije weken is het helaas duidelijk geworden dat er mensen zijn die tot extreme lengtes gaan om geen mondkapje te dragen.

Ondanks het feit dat experts benadrukken dat een mondkapje kan helpen om de verspreiding van het virus af te remmen, blijven mensen tegen de wetenschap vechten en zetten zo mensenlevens op het spel.

Ditmaal plaste een vrouw in California op de vloer van een winkel nadat haar gevraagd werd om een mondkapje te dragen.

De vrouw was in een Verizon winkel in Roseville in Sacramento waar het personeel haar vroeg om te vertrekken omdat ze geen mondkapje droeg. De situatie escaleerde en ze weigerde de winkel te verlaten.

Het gesprek met de noodcentrale is vrijgegeven. Daarin is te horen: “Ze bellen terug en delen mee dat de vrouw haar broek omlaag trekt en nu in de zaak plast.”

De politie kwam ter plaatse en arresteerde de vrouw. In haar auto zijn tal van gestolen spulletjes uit een nabijgelegen winkel gevonden.

Mensen reageerden geschokt toen ze het nieuws hoorden. Iemand zei: “Dat is vreselijk! Dat is als een dier, dat is wat mijn hond zou doen.”

Een woordvoerder van de winkel legde uit dat iedereen verplicht is om een mondkapje te dragen in de winkel. Het incident ging volgens de woordvoerder echter niet alleen over de gezichtsbescherming.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder