Connect with us

Economie

Smeerpijp plast op winkelvloer nadat ze mondkapje weigert te dragen.

De voorbije weken is het helaas duidelijk geworden dat er mensen zijn die tot extreme lengtes gaan om geen mondkapje te dragen.

Ondanks het feit dat experts benadrukken dat een mondkapje kan helpen om de verspreiding van het virus af te remmen, blijven mensen tegen de wetenschap vechten en zetten zo mensenlevens op het spel.

Ditmaal plaste een vrouw in California op de vloer van een winkel nadat haar gevraagd werd om een mondkapje te dragen.

De vrouw was in een Verizon winkel in Roseville in Sacramento waar het personeel haar vroeg om te vertrekken omdat ze geen mondkapje droeg. De situatie escaleerde en ze weigerde de winkel te verlaten.

Het gesprek met de noodcentrale is vrijgegeven. Daarin is te horen: “Ze bellen terug en delen mee dat de vrouw haar broek omlaag trekt en nu in de zaak plast.”

De politie kwam ter plaatse en arresteerde de vrouw. In haar auto zijn tal van gestolen spulletjes uit een nabijgelegen winkel gevonden.

Mensen reageerden geschokt toen ze het nieuws hoorden. Iemand zei: “Dat is vreselijk! Dat is als een dier, dat is wat mijn hond zou doen.”

Een woordvoerder van de winkel legde uit dat iedereen verplicht is om een mondkapje te dragen in de winkel. Het incident ging volgens de woordvoerder echter niet alleen over de gezichtsbescherming.