-

Economie

Student (18) maakt 10 uur lang straten schoon nadat protest ontaardt in relletjes.

Terwijl er wereldwijd tienduizenden mensen op straat komen om te protesteren tegen politiegeweld, zijn er nog meer die het allemaal online volgen. Antonio Gwynn (18) was vroeg in de ochtend naar een livestream aan het kijken van Buffalo in New York en walgde van wat hij zag. Hij moest gewoon onmiddellijk overgaan tot actie!

Hij vertelde aan de lokale media: “Ik ging wat vuilniszakken kopen, nam een borstel en blik en ik begon gewoon hier.”

“Ik vond het walgelijk. Ik was op van de zenuwen. Ze vernielen een stad die ontzettend mooi kan zijn”, zei de achttienjarige over de verwoesting in zijn omgeving.

2 uur ‘s ochtends

Gwynn stapte buiten om 2 uur ’s ochtends en ging aan de slag.

“Ik was over de rooie. Ik reed op en neer om te zien waar dingen vernield waren om het op te ruimen.”

Uiteindelijk kreeg hij de hulp van Kalah Bishop, die een groep vrijwilligers leidde om de boel schoon te maken, maar zij kwamen pas om 10 uur. Acht uur nadat Gwynn aan zijn schoonmaakactie begonnen was.

Bishop vertelde: “Om te zien dat een 18-jarige het hart had om naar hier te komen om 2 uur ’s ochtends en op te ruimen … en om eerlijk te zijn, hij riskeerde zelfs een beetje zijn leven door dat te doen. Dat is geweldig.”

Hoeveel jongeren van zijn leeftijd zouden dat doen? Laten we Antonio eens goed in het zonnetje zetten!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder