Connect with us

Economie

Schatrijke man gooit leven Estelle compleet ondersteboven.

Na de scheiding met Ruud Gullit stond Estelle Cruiff er weer helemaal alleen voor. Ze bleef even weg van alle aandacht, maar toch staat ze nu weer volop in de spotlights. En dat heeft ze te danken aan een steenrijke ondernemer.

Het leven van Estelle (42) is immers compleet overhoop gegooid. Zo liep dit jaar haar relatie met Morad op de klippen. Hoewel de Marokkaanse ondernemer van diefstal beticht is op Ibiza, werden die aantijgingen nooit hard gemaakt. De zakenman leidt gewoon zijn normale luxeleven in Londen. Estelle daarentegen zit er niet zo warmpjes in.

Beslag op woning

De woning van Estelle in Amsterdam-Zuid is in beslag genomen. Dat appartement kocht ze in 2017 voor een som van 1.255.000 euro. De blondine ging daarvoor een lening aan bij de 66-jarige zakenman Jacques Parson. Parson is met een geschat vermogen van 65 miljoen schatrijk. Hoewel hij dus niets tekort komt, houdt hij Estelle wel aan haar betalingsverplichtingen.

View this post on Instagram

★ ★ ★ T A L K I E S M A G A Z I N E ★ ★ ★

A post shared by Estelle Cruijff (@estellecruijffofficial) on

View this post on Instagram

❤️???????

A post shared by Estelle Cruijff (@estellecruijffofficial) on

View this post on Instagram

???

A post shared by Estelle Cruijff (@estellecruijffofficial) on