-

Economie

Sander Schimmelpenninck door het stof na vunzige opmerking prinses Alexia.

Sander Schimmelpenninck krijgt de wind van voren nadat hij prinses Alexia in de Zelfspodcast van Jaap Reesema ‘de lekkerste’ noemde van de prinsessen.

De Op1-presentator voegde er nog aan toe: “Ja, daar kunnen we niet omheen draaien. Ze schijnt wel arrogant te zijn. In Wassenaar wordt gezegd dat ze al wel buiten haar prinsenmuiltjes loopt.” Talrijke collega’s en social mediagebruikers reageren verontwaardigd en wijzen Sander op de leeftijd van het meisje: ze is amper 15!

RTL-journalist Koen de Regt noemt Sander onomwonden een ‘viezerik’ en sportjournalist Koert Westerman vraagt zich dan weer af waarom er nu geen discussie is over het terugtrekken van adverteerders.

Ook gewone stervelingen reageren verbolgen op de uitspraken van de presentator. Zo merkte iemand op: “Gast, wtf? Je hebt het over ’n kind van 15 jaar oud.”

Ondertussen reageerde Sander op alle heisa door het delen van een oude column van hem. Hij lijkt te suggereren dat de kritiek er alleen maar komt omdat hun rechts-populistische achterban zijn bloed wel kan drinken.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder