-

Economie

Roxeanne Hazes deelt wel heel pikant kiekje!

Roxeanne Hazes (27) staat erom bekend dat ze zich niet schaamt om pikant kiekjes op Instagram te posten. De zangeres heeft altijd wel een belangrijke boodschap te delen. Maar nu gaat ze nog een stapje verder!

Roxeanne heelt herinneringen op aan een fotoshoot van vorig jaar in Linda. Meiden. Ze steekt van wal bij een wel heel gewaagde foto: “Er zal altijd iemand zijn die niet ziet wat je waard bent’, begint ze haar verhaal. ‘Zorg dat diegene niet je eigen spiegelbeeld is.”

Geen ijdelheid

De zangeres gaat verder: “Geef jezelf de liefde die je ook zo graag aan anderen geeft, want van jezelf houden is geen ijdelheid, maar geestelijke gezondheid. Ik ben verliefd op deze foto, die vorig jaar geschoten werd voor @linda_meiden.”

Complimentjes

Roxeanne oogst heel veel bijval met haar post en kiekje. Een fan merkte op: “Mooiste vrouw.” Een andere volger schreef: “Wauw, daar mag je zeker weten trots op zijn! Maar ook op jezelf als persoon.”

Onzeker

Het is geen geheim dat Roxeanne niet altijd zo zelfzeker was over zichzelf en haar lichaam. In haar Instagram Stories verklapte ze eerder de ware reden voor haar kleurrijke lokken: “Ik heb altijd last gehad van faalangst en onzekerheden. Als ik nu terugkijk naar oude foto’s denk ik: you rock, sis! Ik experimenteerde veel door mijn haar constant te verven. Mensen vonden dat toen heel stoer, maar in werkelijkheid deed ik het om mijn onzekerheden te maskeren.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder