-

Economie

Roxeanne en André blikken terug op emotionele reünie.

De koude oorlog tussen broer André en zus Roxeanne Hazes duurde vijf jaar lang. Door toedoen van Monique konden de neefjes Fender en Dreetje elkaar onlangs voor het eerst leren kennen. Dan volgde er voorzichtig telefonisch contact, maar nu is de hereniging eindelijk een feit! Roxeanne bezocht André vorig weekend in zijn villa in Berkel en Rodenrijs. Het weekblad Privé brengt verslag uit over het historisch weerzien.

Roxeanne geeft aan dat ze erg gespannen was toen ze bij André kwam aanrijden. Hoewel de broer en zus elkaar al zagen tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten, bewaarden ze de afstand. Roxeanne onthulde: “Dat je elkaar weer voor het eerst gaat knuffelen na al die jaren… En dat je hardop tegen elkaar zegt: jeetje man, wat is dit weer léuk! Dat voelde zo goed.”

Gevoel voor broer was er altijd

Roxeanne vertelt over de middag van de hereniging: “We hebben echt een heerlijke middag gehad. André en Monique hadden nog een mooie loopfiets voor Fenders verjaardag gekocht. Hij is onlangs twee geworden. Het was enorm gezellig, het was meteen als vanouds. Misschien raar om te zeggen, maar wat ik voor mijn broertje voel… dat is nooit weggeweest.”

Stiekem op Roxeannes Instagram

Het zag ernaar uit dat André zijn neefje helemaal niet kende, maar de zanger bekent: “Stiekem heb ik natuurlijk alles wel gezien. Ik keek vaak op Roxeanne haar Instagram en zag steeds de nieuwste foto …” En ook Roxeanne hield de social media van André in de gaten.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Diep geraakt

Roxeanne was diep geraakt door de reünie. De zangers vervolgt: “Dat raakte mij wel… Ook al was het niet altijd goed tussen ons, ik ben altijd van hem blijven houden. En het klikte ook meteen tussen Erik en hem, beiden zijn ze gek op sport en daar hebben ze het veel over gehad. Het verliep allemaal heel natuurlijk, heel fijn.”

Papa Hazes

André zegt dat hij zijn zus al die tijd wel miste. De zanger heeft het ook nog even over de rol van hun vader. Daarover vertelde hij: “Het lijkt wel of pa hierachter zit, dat papa het zo heeft gestuurd. Ik geloof daar wel in.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder