Connect with us

Economie

Romance tussen Gaby en Jordy tóch niet over en out?

Heel wat kijkers hebben een uitgesproken mening over de speciale aflevering van The Bachelorette. Met nog maar vier mannen in de running, koos Gaby om nog met twee mannen verder te gaan. De vonk leek goed over te slaan met Jordy, maar die stuurde ze verrassend genoeg huiswaarts.

Geschokte reacties

De kijkers waren verbijsterd dat Jordy niet in de finale zit. Het had er alle schijn van dat er een nieuw setje geboren was. Maar een incident drukte de oplaaiende gevoelens de kop in. Jordy zou tegen de andere mannen verteld hebben dat ze gezoend hadden, terwijl Gaby dat ontkende. Volgens haar was het maar een ‘kusje’.

Jordy reageert

Jordy kan het niet laten om op de aflevering te reageren. Hij laat op Instagram weten: “k had nooit gedacht dat er zoveel mensen achter mij zouden staan, wat zijn jullie geweldig zeg! Krijg daardoor de kracht en motivatie om lekker door te gaan waarmee ik bezig ben, jullie zijn nog niet van me af!”

Bloeit er toch iets?

Jordy lijkt zelfs een hint te geven aan de kijkers. Bij een kiekje van zichzelf schreef hij: “I’ll be back.” Mensen vragen zich dan ook af of hun romance dan toch niet helemaal voorbij is?