Connect with us

Economie

Rachel Hazes reageert op verzoening André en Roxeanne.

Afgelopen weekend vond dan eindelijk de langverwachte, en voor sommigen onverhoopte hereniging tussen André en Roxeanne Hazes plaats. Ze kunnen echter nog niet met z’n allen rond de tafel, want moeder Rachel heeft geen contact meer met haar dochter. Toch is Rachel Hazes ontzettend blij voor haar kinderen. Ze is in de wolken dat André en Roxeanne eindelijk weer door één deur kunnen.

Rachel onthulde aan RTL Boulevard: “Dat de kinderen en kleinkinderen weer samen zijn is mijn grootste wens. Dit is fantastisch. Bloed is dikker dan water zeg ik altijd maar.”

Roxeanne openhartig

Roxeanne deed in Privé een boekje open over de emotionele reünie. De zangeres vertelde: “Dat je elkaar weer voor het eerst gaat knuffelen na al die jaren … En dat je hardop tegen elkaar zegt: jeetje man, wat is dit weer leuk! Dat voelde zo goed.”

Strijdblij begraven voor kinderen

Roxeanne zegt dat zij en haar broer het weer bijlegden door hun kinderen. Ze vervolgt: “Er valt nu een hele rust over mij heen doordat het weer goed is. We hebben ook naar elkaar uitgesproken dat we veel vaker dit soort afspraken moeten maken.” De brunette besluit: “Dit laten we niet meer verwateren. Het zal mij niet nog een keer overkomen.”