-

Economie

‘Jongens dwingen meisje (5) om zich te betasten voor Happy Meal’.

Een vader van een jong meisje (5) uit Helmond zegt dat zijn dochtertje benaderd is om zich te betasten. Het kind zou als ‘beloning’ dan een Happy Meal krijgen.

Omroep Brabant meldt dat het gaat om twee 14-jarige jongens, die in de wijk bekendstaan als pestkoppen. De vader zegt dat de jongens zijn dochtertje zondagmiddag misbruikt hebben bij een plantsoen. Er zouden nog anderen zijn die het ook gezien hebben. Er is melding gedaan bij de politie.

Moet stoppen

Vader Niels wil dat de tieners worden aangesproken en dat hun gedrag stopt. De vader vertelde aan de omroep: “Ik wil niet dat dit nog een keer gebeurt. De jongens zijn hier in de buurt wel bekend vanwege pesten, maar ook hebben ze vaker dit soort dingen gevraagd. Ik weet alleen niet of ze in die andere gevallen ook kinderen hebben betast.”

Bedreigingen

De moeder van een van de tieners zou al bedreigingen gekregen hebben. Daarover zei de vader: “Die kant moeten we niet op. Ik weet niet wat ze hieraan overhoudt. Het is nog te vroeg om te zien wat de gevolgen zijn. We hebben natuurlijk wel gezegd dat ze nooit meer voor iets lekkers haar kleren uit moet doen.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder