Connect with us

Economie

Pup mag niet in zwembad, kijk hilarische reactie wanneer baasje hem betrapt.

In de zomer is het belangrijk om op warme dagen voldoende afkoeling te zoeken. Je kunt een ventilator gebruikten, de airco aanzetten of in de schaduw gaan zitten, maar de beste manier is nog een zwembad in de tuin installeren.

Ook onze dieren hebben met tropische temperaturen de behoefte om zich af te koelen en te verfrissen. Dat begrijpen we maar al te goed!

De viervoeter in dit verhaal had dringend behoefte aan afkoeling. En wat is er beter dan het aanlokkelijke zwembad in de tuin?

De hond was wel iets vergeten: het zwembad was voor hem verboden terrein!

Maar de verleiding was gewoonweg te groot. Hij glipte tijdens een onbewaakt moment toch in het zwembadje. Zijn eigenaars waren even de deur uit, dus hij dacht dat de kans om betrapt te worden miniem was. Dat was toch wat hij dacht …

De eigenaars filmden het moment waarop ze de schattige puppy betrappen en dat leverde hilarische beelden op.

Wanneer hij beseft dat hij er gloeiend bij is, heeft de hond een geweldige reactie. We gaan het niet verklappen, dat moet je zelf maar ontdekken. Niet verwonderlijk dat deze video al meer dan acht miljoen keer bekeken werd!