-

Economie

Pup mag niet in zwembad, kijk hilarische reactie wanneer baasje hem betrapt.

In de zomer is het belangrijk om op warme dagen voldoende afkoeling te zoeken. Je kunt een ventilator gebruikten, de airco aanzetten of in de schaduw gaan zitten, maar de beste manier is nog een zwembad in de tuin installeren.

Ook onze dieren hebben met tropische temperaturen de behoefte om zich af te koelen en te verfrissen. Dat begrijpen we maar al te goed!

De viervoeter in dit verhaal had dringend behoefte aan afkoeling. En wat is er beter dan het aanlokkelijke zwembad in de tuin?

De hond was wel iets vergeten: het zwembad was voor hem verboden terrein!

Maar de verleiding was gewoonweg te groot. Hij glipte tijdens een onbewaakt moment toch in het zwembadje. Zijn eigenaars waren even de deur uit, dus hij dacht dat de kans om betrapt te worden miniem was. Dat was toch wat hij dacht …

De eigenaars filmden het moment waarop ze de schattige puppy betrappen en dat leverde hilarische beelden op.

Wanneer hij beseft dat hij er gloeiend bij is, heeft de hond een geweldige reactie. We gaan het niet verklappen, dat moet je zelf maar ontdekken. Niet verwonderlijk dat deze video al meer dan acht miljoen keer bekeken werd!

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder