-

Economie

Pup mag niet in zwembad, kijk hilarische reactie wanneer baasje hem betrapt.

In de zomer is het belangrijk om op warme dagen voldoende afkoeling te zoeken. Je kunt een ventilator gebruikten, de airco aanzetten of in de schaduw gaan zitten, maar de beste manier is nog een zwembad in de tuin installeren.

Ook onze dieren hebben met tropische temperaturen de behoefte om zich af te koelen en te verfrissen. Dat begrijpen we maar al te goed!

De viervoeter in dit verhaal had dringend behoefte aan afkoeling. En wat is er beter dan het aanlokkelijke zwembad in de tuin?

De hond was wel iets vergeten: het zwembad was voor hem verboden terrein!

Maar de verleiding was gewoonweg te groot. Hij glipte tijdens een onbewaakt moment toch in het zwembadje. Zijn eigenaars waren even de deur uit, dus hij dacht dat de kans om betrapt te worden miniem was. Dat was toch wat hij dacht …

De eigenaars filmden het moment waarop ze de schattige puppy betrappen en dat leverde hilarische beelden op.

Wanneer hij beseft dat hij er gloeiend bij is, heeft de hond een geweldige reactie. We gaan het niet verklappen, dat moet je zelf maar ontdekken. Niet verwonderlijk dat deze video al meer dan acht miljoen keer bekeken werd!

Economie

Cameravrouw heeft ‘ander verhaal’ over incident met Joost Klein: ‘Dit is er echt gebeurd’

De cameravrouw, betrokken bij het incident dat leidde tot de diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft een andere lezing van de gebeurtenissen dan de artiest zelf, volgens de directeur-generaal van de European Broadcasting Union, Noel Curran.

In een interview met de Zweedse radiozender Sveriges Radio, vermeldde Curran dat de verklaringen van de cameravrouw verschillen van die van Klein, maar hij specificeerde niet wat haar versie van het verhaal inhoudt.

De directeur-generaal reageerde op een statement van de AVROTROS over het voorval dat ervoor zorgde dat Klein niet kon deelnemen aan het Songfestival.

Volgens de omroep had Klein een “dreigende beweging” gemaakt naar de camera omdat de cameravrouw hem bleef filmen, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen. Hij zou de cameravrouw hierbij niet fysiek hebben aangeraakt.

Dit is de eerste keer in de 68-jarige geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een land wordt gediskwalificeerd nadat de wedstrijd al begonnen is.

Na deze ongekende gebeurtenis is de Eurovisie Songfestivalgemeenschap in rep en roer. De diskwalificatie van Joost Klein heeft niet alleen impact op de Nederlandse delegatie, maar roept ook vragen op over de regelgeving en de handhaving ervan tijdens het festival.

Fans en experts debatteren hevig over de consequenties van dit besluit en de transparantie van het besluitvormingsproces.

Op sociale media hebben zowel supporters van Klein als kijkers die pleiten voor strikte naleving van de regels hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

Deze situatie heeft een levendige discussie op gang gebracht over de grenzen van artistieke vrijheid en respect voor de operationele normen binnen een dergelijk internationaal evenement.

Het Eurovisie Songfestival staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit, waardoor dit incident des te opmerkelijker is. De organisatie staat nu voor de uitdaging om haar regels te herzien en mogelijk aan te passen om toekomstige conflicten te voorkomen en tegelijkertijd de integriteit van het evenement te waarborgen.

Noel Curran benadrukte dat het belangrijk is om uit dit voorval te leren en het festival te blijven verbeteren voor alle deelnemende landen en artiesten.

Lees verder