-

Economie

Gaby Blaaser onthult grootse dromen.

Momenteel is Gaby Blaaser nog te bewonderen in de nieuwe serie ‘The Bachelorette’, waarin de blondine op zoek gaat naar de liefde van haar leven. Verder promoot ze op Instagram nog enkele supplement- en sportmerken. Maar Gaby heeft nog meer plannen en dromen. Ze ziet het groots!

Nog meer dromen

In een gesprek met VROUW Magazine vertelde Gaby: “Nu leuk om te doen, maar ik weet dat het niet voor altijd is.” De blondine heeft grootse plannen. “Ik heb nog meer dromen, zoals achter de desk staan bij RTL Boulevard of naar Duitsland gaan”, onthult ze.

Gaby kan het zich zo al voorstellen. Ze zei: “Ik zie mezelf absoluut tussen Sylvie Meis en Linde de Mol staan. En dan kun je zeggen: ‘Meid, je droomt groot’. Dat is waar. Maar dat heb ik altijd al gedaan.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder