Connect with us

Economie

Gaby Blaaser onthult grootse dromen.

Momenteel is Gaby Blaaser nog te bewonderen in de nieuwe serie ‘The Bachelorette’, waarin de blondine op zoek gaat naar de liefde van haar leven. Verder promoot ze op Instagram nog enkele supplement- en sportmerken. Maar Gaby heeft nog meer plannen en dromen. Ze ziet het groots!

Nog meer dromen

In een gesprek met VROUW Magazine vertelde Gaby: “Nu leuk om te doen, maar ik weet dat het niet voor altijd is.” De blondine heeft grootse plannen. “Ik heb nog meer dromen, zoals achter de desk staan bij RTL Boulevard of naar Duitsland gaan”, onthult ze.

Gaby kan het zich zo al voorstellen. Ze zei: “Ik zie mezelf absoluut tussen Sylvie Meis en Linde de Mol staan. En dan kun je zeggen: ‘Meid, je droomt groot’. Dat is waar. Maar dat heb ik altijd al gedaan.”