-

Diertjes

Politie vindt verdwaalde husky – zijn hilarisch trucje zorgt voor hereniging met baasje.

We mogen er niet aan denken om ons huisdier kwijt te spelen. De angst en de onzekerheid nemen de bovenhand. Stelt mijn hond het goed? Ga ik hem ooit nog terugzien? Dit verhaal kende gelukkig een happy end!

Wie het genoegen heeft om een husky in huis te hebben, weet dat ze erg vocaal aangelegd zijn. Blaffen doen ze zelden, maar huilen en janken, kunnen ze als de beste. Daar is deze hond een perfect voorbeeld van.

Een Siberische husky was vermist in de Israëlische stad Beer Sheva. Het duurde niet lang voordat enkele tieners een hond vonden die perfect voldeed aan de beschrijving.

De jongeren namen de uitgehongerde hond mee naar het politiebureau. De agenten gingen meteen aan het werk om de eigenaar te vinden.

Ze consulteerden de databank van vermiste honden en vonden contactgegevens van een mogelijke eigenaar. Ze belden hem op en vroegen om zich aan te dienen op het politiebureau om na te gaan of het inderdaad zijn hond was.

Het baasje had echter een beter plannetje. Hij vertelde de politieagenten dat er een veel betere en snellere manier was om te verifiëren of het daadwerkelijk zijn hond was.

Het baasje vroeg de agenten om een van de favoriete nummers van de hond te spelen. Als het zijn viervoeter was, zou de hond meteen reageren.

De agenten deden wat van hen gevraagd werd. Ze speelden het themalied van een televisieprogramma en van een Amerikaanse kinderprogramma. En ja hoor: de hond reageerde meteen!

Toen de eerste noten weerklonken, begon de hond vrolijk mee te zingen!

De eigenaar kon zijn geluk niet op dat zijn viervoeter terecht was. Hij repte zich onmiddellijk naar het politiebureau om hem op te halen.

Diertjes

Een alligator sleept een vrouw van 85 jaar mee de dood in terwijl ze probeert haar hond te beschermen

Een nieuwe video toont het angstaanjagende moment waarop een alligator naar een vrouw sprong die haar hond uitliet bij een meer in haar gemeenschap in Florida, haar de dood in slepend.

De afschuwelijke gebeurtenis, vastgelegd op video die door Inside Edition werd verkregen, ontvouwde zich voor een buurman die wanhopig 911 belde terwijl ze probeerde de vrouw te helpen. Maar het was te laat.

Gloria Serge, 85, stierf nadat ze was doodgebeten door de 10-voet lange alligator toen ze op maandag haar geliefde hond Trooper uit de klauwen van het reptiel probeerde te redden.

De hond van Serge overleefde de aanval, maar de alligator werd later gevangen en geëuthanaseerd.

Serge’s laatste momenten werden vastgelegd op een wildcamera in de Spaanse Lakes Fairways retirement community in Fort Pierce, Florida.

Ze is te zien terwijl ze langs het meer loopt met haar hond, waarna de alligator boven water komt en vervolgens naar het tweetal uithaalt.

Serge probeerde de hond weg te krijgen bij de kaken van de alligator, maar het reptiel greep haar in plaats daarvan en sleepte haar het meer in.

Haar bange buurman Carole Thomas, 76, vertelde Inside Edition dat ze de vrouw probeerde te helpen terwijl ze aan de telefoon was met 911.

“Er is een vrouw in het meer. De alligator heeft haar!”

Terwijl het gesprek zich ontvouwde, raakte de buurman meer van streek toen ze de vrouw niet meer boven water zag komen.

“Ik denk dat ze weg is, oh mijn God,” huilt Thomas in de telefoon.

Thomas zei dat ze een stok haalde om de vrouw naar het land te proberen trekken, maar ze zei: “Ik had haar hoe dan ook niet eerder kunnen bereiken.”

“Het is vreselijk voor haar familie,” voegde Thomas eraan toe. “Het is gewoon vreselijk, vreselijk. En haar vrienden, ik sprak gisteren met een paar van haar vrienden die er kapot van zijn.”

Haar lichaam werd later uit het meer gehaald.

Plaatselijke bewoners vertelden Inside Edition dat de alligator een buurtattractie was die ze Henry noemden. Hij werd gevangen en geëuthanaseerd na de aanval.

De autoriteiten van Florida waarschuwen de bewoners om niet met hun huisdieren bij de vijvers en meren in de omgeving te wandelen.

Serge is de derde persoon die in Florida sinds juli vorig jaar door een alligator is gedood.

Wildlife-experts vonden de alligator op de bodem van de vijver en trokken hem uit het water, waarbij een ambtenaar te zien was die bovenop het reptiel zat.

Een andere oudere vrouw werd gedood door twee alligators nadat ze in juli 2022 in een vijver bij haar huis in het Boca Royale Golf and Country Club in Englewood was gevallen.

De vrouw, waarvan de identiteit niet bekend is, worstelde om boven water te blijven toen twee alligators naar haar

Bekijk de video: 

Lees verder