-

Diertjes

Politie vindt verdwaalde husky – zijn hilarisch trucje zorgt voor hereniging met baasje.

We mogen er niet aan denken om ons huisdier kwijt te spelen. De angst en de onzekerheid nemen de bovenhand. Stelt mijn hond het goed? Ga ik hem ooit nog terugzien? Dit verhaal kende gelukkig een happy end!

Wie het genoegen heeft om een husky in huis te hebben, weet dat ze erg vocaal aangelegd zijn. Blaffen doen ze zelden, maar huilen en janken, kunnen ze als de beste. Daar is deze hond een perfect voorbeeld van.

Een Siberische husky was vermist in de Israëlische stad Beer Sheva. Het duurde niet lang voordat enkele tieners een hond vonden die perfect voldeed aan de beschrijving.

De jongeren namen de uitgehongerde hond mee naar het politiebureau. De agenten gingen meteen aan het werk om de eigenaar te vinden.

Ze consulteerden de databank van vermiste honden en vonden contactgegevens van een mogelijke eigenaar. Ze belden hem op en vroegen om zich aan te dienen op het politiebureau om na te gaan of het inderdaad zijn hond was.

Het baasje had echter een beter plannetje. Hij vertelde de politieagenten dat er een veel betere en snellere manier was om te verifiëren of het daadwerkelijk zijn hond was.

Het baasje vroeg de agenten om een van de favoriete nummers van de hond te spelen. Als het zijn viervoeter was, zou de hond meteen reageren.

De agenten deden wat van hen gevraagd werd. Ze speelden het themalied van een televisieprogramma en van een Amerikaanse kinderprogramma. En ja hoor: de hond reageerde meteen!

Toen de eerste noten weerklonken, begon de hond vrolijk mee te zingen!

De eigenaar kon zijn geluk niet op dat zijn viervoeter terecht was. Hij repte zich onmiddellijk naar het politiebureau om hem op te halen.

Diertjes

Dashcam beelden laten zien hoe koe midden op de snelweg uit rijdende veewagen valt

Een schokkende dashcam-video toont hoe een koe plotseling midden op de snelweg valt nadat het arme dier uit een veewagen is gev*llen.

De koe glijdt over het asfalt en gelukkig wordt het niet geraakt door andere weggebruikers. De p0litie reageerde snel en slaagde erin om het onfortuinlijke dier te vangen.

De beelden zijn onwerkelijk en confronterend. Hoewel de meeste mensen zich bewust zijn van het feit dat koeien uiteindelijk voor vleesproductie worden gebruikt, denken ze meestal niet na over het transportproces. Deze koeien worden in grote veewagens bij de boer opgehaald en naar sl*chthuizen vervoerd.

Het is begrijpelijk dat veel mensen zich niet realiseren dat koeien over de weg worden vervoerd in veewagens.

Daarom is het des te schokkender wanneer er plotseling een gigantische koe opduikt op de snelweg.

Het dier is duidelijk van een veewagen gev*llen en glijdt over het asfalt. Gelukkig kon een vrachtwagen die achter de veewagen reed, het dier op tijd ontwijken. Ook andere weggebruikers waren alert en konden op tijd remmen.

Het is niet helemaal duidelijk hoe dit 0ngeluk heeft kunnen gebeuren, maar er wordt vermoed dat de koe door de onderkant van de veewagen is gev*llen.

Het lijkt erop dat de veewagen het begaf, waardoor de koe op het wegdek terechtkwam. Toen de veewagen uiteindelijk tot stilstand kwam, bleek er nog een koe op de snelweg te staan. Hoe dit dier daar terechtkwam, is ook niet helemaal helder.

De bestuurder van de auto met de dashcam, genaamd Kevin, was geschr0kken door het incident.

Hij zag hoe de vrachtwagen voor hem uitweek, en besefte dat hij ook alert moest zijn.

In de video is duidelijk te zien hoe hectisch en geva*rlijk het kan zijn op de snelweg tijdens zo’n onverwachte situatie.

Met een snelheid van 100 kilometer per uur is er weinig ruimte om plotselinge stuurbewegingen te maken.

De beelden zijn hieronder te bekijken, evenals foto’s van de koe. Het voorval dient als een herinnering aan de complexiteit en gev*ren van het vervoeren van vee over de weg.

Lees verder