Connect with us

Diertjes

Politie vindt verdwaalde husky – zijn hilarisch trucje zorgt voor hereniging met baasje.

We mogen er niet aan denken om ons huisdier kwijt te spelen. De angst en de onzekerheid nemen de bovenhand. Stelt mijn hond het goed? Ga ik hem ooit nog terugzien? Dit verhaal kende gelukkig een happy end!

Wie het genoegen heeft om een husky in huis te hebben, weet dat ze erg vocaal aangelegd zijn. Blaffen doen ze zelden, maar huilen en janken, kunnen ze als de beste. Daar is deze hond een perfect voorbeeld van.

Een Siberische husky was vermist in de Israëlische stad Beer Sheva. Het duurde niet lang voordat enkele tieners een hond vonden die perfect voldeed aan de beschrijving.

De jongeren namen de uitgehongerde hond mee naar het politiebureau. De agenten gingen meteen aan het werk om de eigenaar te vinden.

Ze consulteerden de databank van vermiste honden en vonden contactgegevens van een mogelijke eigenaar. Ze belden hem op en vroegen om zich aan te dienen op het politiebureau om na te gaan of het inderdaad zijn hond was.

Het baasje had echter een beter plannetje. Hij vertelde de politieagenten dat er een veel betere en snellere manier was om te verifiëren of het daadwerkelijk zijn hond was.

Het baasje vroeg de agenten om een van de favoriete nummers van de hond te spelen. Als het zijn viervoeter was, zou de hond meteen reageren.

De agenten deden wat van hen gevraagd werd. Ze speelden het themalied van een televisieprogramma en van een Amerikaanse kinderprogramma. En ja hoor: de hond reageerde meteen!

Toen de eerste noten weerklonken, begon de hond vrolijk mee te zingen!

De eigenaar kon zijn geluk niet op dat zijn viervoeter terecht was. Hij repte zich onmiddellijk naar het politiebureau om hem op te halen.