Connect with us

Filmpjes

Politie schenkt jongen (7) fiets nadat de zijne gestolen werd.

De politie van het Amerikaanse Conway had een geweldige verrassing voor de verjaardag van een kleine jongen. Zijn fiets was eerder gestolen bij een supermarkt, dus besloten ze om hem te verrassen met een gloednieuwe fiets!

Bryan Jeffery (7) huilde van geluk toen de politieagent die het onderzoek naar de diefstal hem zijn nieuwe fiets overhandigde.

Het ventje onthulde: “Dit had ik niet verwacht. Ik was erg verrast.”

Bryan en zijn familie wonen in de buurt van de supermarkt. Toen hij op 14 juli samen met zijn zus even in de winkel was, werd zijn fiets gestolen. De familie zei dat de fiets een kerstcadeau was. Daags nadien gaf de politie camerabeelden van de diefstal vrij in de hoop dat de fiets zou teruggevonden worden.

Detective Tim Gray wilde er alles aan doen om de jongen een nieuwe fiets te bezorgen. Hij wil alle lof echter niet op zich nemen, want ook andere mensen uit de gemeenschap staken een handje toe. De agent zei: “Het is verschrikkelijk voor een zesjarige om vlak voor je verjaardag je fiets te verliezen.” Daarom besloten ze om een verrassingsfeestje te organiseren dat de kleine jongen nooit meer zou vergeten!