Connect with us

Filmpjes

Politie schenkt jongen (7) fiets nadat de zijne gestolen werd.

De politie van het Amerikaanse Conway had een geweldige verrassing voor de verjaardag van een kleine jongen. Zijn fiets was eerder gestolen bij een supermarkt, dus besloten ze om hem te verrassen met een gloednieuwe fiets!

Bryan Jeffery (7) huilde van geluk toen de politieagent die het onderzoek naar de diefstal hem zijn nieuwe fiets overhandigde.

Het ventje onthulde: “Dit had ik niet verwacht. Ik was erg verrast.”

Bryan en zijn familie wonen in de buurt van de supermarkt. Toen hij op 14 juli samen met zijn zus even in de winkel was, werd zijn fiets gestolen. De familie zei dat de fiets een kerstcadeau was. Daags nadien gaf de politie camerabeelden van de diefstal vrij in de hoop dat de fiets zou teruggevonden worden.

Detective Tim Gray wilde er alles aan doen om de jongen een nieuwe fiets te bezorgen. Hij wil alle lof echter niet op zich nemen, want ook andere mensen uit de gemeenschap staken een handje toe. De agent zei: “Het is verschrikkelijk voor een zesjarige om vlak voor je verjaardag je fiets te verliezen.” Daarom besloten ze om een verrassingsfeestje te organiseren dat de kleine jongen nooit meer zou vergeten!

Lees verder

Filmpjes

Heftige bodycambeelden avondklokrellen Eindhoven hakken er stevig in

bodycambeelden rellen Eindhoven

Verschillende Nederlandse steden hadden de voorbije dagen meer weg van een oorlogsgebied dan van een Westers land. Vooral in Eindhoven waren er zware rellen met vernielingen en plunderingen. Een fotograaf deelt nu heftige bodycambeelden van de ongeregeldheden.

De fotograaf met Instagram-account @emergencyresponsephotography deelt de beelden om mensen te tonen hoe heftig het er aan toeging.

Omdat hij heel veel vragen kreeg van mensen, besloot hij om de beelden vrij te geven. Zo vroeg iemand of de politie dan ook weet dat hij van de pers is? “Yes! Op mijn rugtas en helm staat heel groot PRESS. Ik draag een geel hesje en een speciale extra grote ‘rellen’ perskaart om mijn nek”, verduidelijkt hij.

De fotograaf geeft nog mee dat hij de bodycam draagt voor zijn eigen veiligheid. En als je de beelden zo ziet, is dat geen overbodige luxe.

Het moet gezegd, deze bodycambeelden hakken er stevig in. Bekijk de hele video hieronder.

De relschoppers zullen hun straf niet ontlopen. De bedoeling is om hen zoveel mogelijk te berechten via snelrecht en hen te laten opdraaien voor de schade. Niet alleen de hulpdiensten zijn het slachtoffer van dit zinloos geweld, maar ook gewone burgers. Ondernemers zagen hoe hun zaken geplunderd of vernield werden.

Zo kreeg een ondernemer in Geleen zelfs een boete omdat hij zijn zonnebankstudio wilde beschermen tegen plunderaars.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door EmergencyResponsePhotographer (@emergencyresponsephotographer)

Lees verder

Filmpjes

Hugo de Jonge op blitse schoenen snoert irritante vloggers keihard de mond

Hugo de Jonge

Hugo de Jonge heeft dezer dagen wel andere zorgen dan irritante wannabe vloggers te woord staan. Dat is nog minder het geval wanneer die zelfverklaarde ‘journalisten’ geen greintje opvoeding hebben gehad. De minister van volksgezondheid, overigens onderweg op behoorlijk blitse schoenen, lost het geweldig op.

We zien hoe de minister druk in de weer met zijn telefoon over straat wandelt, wanneer hij plotseling lastiggevallen wordt door een fragiel mannetje met micro en een arrogante vrouw achter de camera.

Hugo de Jonge maakt meteen duidelijk dat hij aan het bellen is en vraagt om ‘even te kappen’. Dat schiet bij het duo in het verkeerde keelgat. Vooral de vrouw achter de camera laat zich niet onbetuigd. “Nou, dat is niet zo aardig dit”, klinkt het meteen. Toch blijven de ‘vloggers’ de minister achtervolgen en lastigvallen. (Wie zijn die mensen in hemelsnaam?!)

Dan neemt het ‘gesprek’ een bizarre wending. “Hugo ik zie dat je heel boos bent. Zullen we samen even schreeuwen, Hugo, misschien helpt dat. Even alle frustratie eruit en komen we bij de liefde, Hugo. Misschien vinden we samen dan God, Hugo. Zal ik even gillen dan. Dan schreeuw ik nu even al mijn boosheid en frustratie eruit. Niets persoonlijk”, gaat de opdringerige vrouw verder. Wat er dan gebeurt, is om door de grond te zakken van plaatsvervangende schaamte. Kijk zelf maar.

Hoewel niet iedereen het altijd eens is met de beslissingen van de minister, krijgt Hugo de Jonge op de social media ontzettend veel bijval voor zijn kordaat optreden. Ook zijn schoenen vallen bijzonder in de smaak!

Lees verder

Filmpjes

Vrouw zoeft van glijbaan zee in en belandt vlak naast enorme haai.

Een vrouw beleefde de schrik van haar leven toen ze van een glijbaan op een jacht in de oceaan dook en naast een haai kwam te zwemmen.

Iso Machado vierde onlangs haar verjaardag met vrienden op de Bahama’s. Ze waren op een boot van een vriend. Op een bepaald ogenblik besloot de vrouw van de glijbaan te duiken.

Iemand aan boord zag hoe de vrouw van de glijbaan gleed, maar daar was ook nog iets anders. Hij maakte de filmende persoon, Kevan Sarota, snel attent op de silhouet in het water. In de video is overduidelijk de omtrek van een enorme haai te zien. De vis was maar op enkele meters afstand van de nietsvermoedende vrouw.

De zoon van de vrouw, Anthony, schreeuwt dat ze kalm moet blijven. De dame slaagt er wonderwel in om het hoofd koel te houden.

De beelden van het voorval gingen weinig verwonderlijk compleet viraal.

De vriendgroep sprong daarna ook in het water om ervoor te zorgen dat Iso veilig en wel was. Iso geeft aan dat ze helemaal niet bang was, maar het integendeel een eer vond om zo dicht bij een machtige haai te mogen zijn.

Het ging om een verpleegsterhaai. Deze vissen kunnen tot drie meter lang worden. Doorgaans zijn ze niet gevaarlijk voor de mens. Maar als ze zich bedreigd voelen, kunnen ze lelijk bijten.

Wij zouden toch behoorlijk bang zijn wanneer er zo’n grote haai naar ons toe komt zwemmen. Jij niet soms?

Lees verder
Advertisement

Trending