-

Economie

Politie rukt uit voor loslopende panter, maar het blijkt iets heel anders.

Het lijkt ons best normaal dat mensen schrikken wanneer ze een zwarte panter zien rondlopen. Dat is precies de melding die binnenliep bij de politie van Ille-sur-Têt. De politie nam de oproep serieus en haastte zich ter plaatse. Daar stelden de opgeluchte agenten vast dat het om iets heel anders ging.

De Gendarmerie des Pyrénées-Orientales deed het relaas op Facebook. Ze hadden een melding gekregen over een zwarte panter aan de oevers van de rivier.

De politie schreef: “Zonder enige tijd te verspillen, is een team naar de locatie gestuurd en dankzij perfecte kennis van het terrein en de lokale fauna kon het onderzoek snel afgerond worden.”

“Het gespotte wilde dier is snel gevonden en toonde zich behoorlijk gedwee jegens de agenten, die geen speciale middelen nodig hadden om de bedreiging te neutraliseren”, grapt de politie.

“De bijgevoegde foto bewijst dat de situatie compleet onder controle was. Ondertussen kan het baasje van het dier (of knuffeldier) zich altijd melden bij het lokale politiebureau.”

Deel dit verhaal als ook jij moest glimlachen!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder