-

Economie

Politie rukt uit voor loslopende panter, maar het blijkt iets heel anders.

Het lijkt ons best normaal dat mensen schrikken wanneer ze een zwarte panter zien rondlopen. Dat is precies de melding die binnenliep bij de politie van Ille-sur-Têt. De politie nam de oproep serieus en haastte zich ter plaatse. Daar stelden de opgeluchte agenten vast dat het om iets heel anders ging.

De Gendarmerie des Pyrénées-Orientales deed het relaas op Facebook. Ze hadden een melding gekregen over een zwarte panter aan de oevers van de rivier.

De politie schreef: “Zonder enige tijd te verspillen, is een team naar de locatie gestuurd en dankzij perfecte kennis van het terrein en de lokale fauna kon het onderzoek snel afgerond worden.”

“Het gespotte wilde dier is snel gevonden en toonde zich behoorlijk gedwee jegens de agenten, die geen speciale middelen nodig hadden om de bedreiging te neutraliseren”, grapt de politie.

“De bijgevoegde foto bewijst dat de situatie compleet onder controle was. Ondertussen kan het baasje van het dier (of knuffeldier) zich altijd melden bij het lokale politiebureau.”

Deel dit verhaal als ook jij moest glimlachen!

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder