Connect with us

Economie

Bas Smit en Nicolette van Dam hinten op gezinsuitbreiding.

Bas Smit (38) en Nicolette van Dam (35) hebben al twee kindjes, Kiki-Kate en Lola-Kity. Maar het lijkt erop dat ze toch weer zin hebben in gezinsuitbreiding. Iedereen vraagt zich af of de presentatrice en haar man hier op gezinsuitbreiding hinten?

De presentatrice is samen met haar twee dochtertjes op kraamvisite en mag haar kleine nichtje de fles geven. Onder het kiekje schreef Nicolette: “Heerlijk zo met ons kleine nichtje Stevie! Wat gaat het hard als ik dan naar onze grote meiden kijk …”

Gezinsuitbreiding?

En zoals we Bas Smit kennen, reageert hij met een grapje: “Zullen we …?” Daar moet de presentatrice nog eens goed over nadenken, want ze reageert met “Waaaah.” De volgers zien de humor er wel van in. Zo schreef iemand: “Nog eentje dan om het af te leren.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Heerlijk zo met ons kleine nichtje Stevie! Wat gaat t hard als ik dan naar onze grote meiden kijk… ?❤️?

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op