-

Economie

Bas Smit en Nicolette van Dam hinten op gezinsuitbreiding.

Bas Smit (38) en Nicolette van Dam (35) hebben al twee kindjes, Kiki-Kate en Lola-Kity. Maar het lijkt erop dat ze toch weer zin hebben in gezinsuitbreiding. Iedereen vraagt zich af of de presentatrice en haar man hier op gezinsuitbreiding hinten?

De presentatrice is samen met haar twee dochtertjes op kraamvisite en mag haar kleine nichtje de fles geven. Onder het kiekje schreef Nicolette: “Heerlijk zo met ons kleine nichtje Stevie! Wat gaat het hard als ik dan naar onze grote meiden kijk …”

Gezinsuitbreiding?

En zoals we Bas Smit kennen, reageert hij met een grapje: “Zullen we …?” Daar moet de presentatrice nog eens goed over nadenken, want ze reageert met “Waaaah.” De volgers zien de humor er wel van in. Zo schreef iemand: “Nog eentje dan om het af te leren.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Heerlijk zo met ons kleine nichtje Stevie! Wat gaat t hard als ik dan naar onze grote meiden kijk… ?❤️?

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Economie

Cameravrouw heeft ‘ander verhaal’ over incident met Joost Klein: ‘Dit is er echt gebeurd’

De cameravrouw, betrokken bij het incident dat leidde tot de diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft een andere lezing van de gebeurtenissen dan de artiest zelf, volgens de directeur-generaal van de European Broadcasting Union, Noel Curran.

In een interview met de Zweedse radiozender Sveriges Radio, vermeldde Curran dat de verklaringen van de cameravrouw verschillen van die van Klein, maar hij specificeerde niet wat haar versie van het verhaal inhoudt.

De directeur-generaal reageerde op een statement van de AVROTROS over het voorval dat ervoor zorgde dat Klein niet kon deelnemen aan het Songfestival.

Volgens de omroep had Klein een “dreigende beweging” gemaakt naar de camera omdat de cameravrouw hem bleef filmen, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen. Hij zou de cameravrouw hierbij niet fysiek hebben aangeraakt.

Dit is de eerste keer in de 68-jarige geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een land wordt gediskwalificeerd nadat de wedstrijd al begonnen is.

Na deze ongekende gebeurtenis is de Eurovisie Songfestivalgemeenschap in rep en roer. De diskwalificatie van Joost Klein heeft niet alleen impact op de Nederlandse delegatie, maar roept ook vragen op over de regelgeving en de handhaving ervan tijdens het festival.

Fans en experts debatteren hevig over de consequenties van dit besluit en de transparantie van het besluitvormingsproces.

Op sociale media hebben zowel supporters van Klein als kijkers die pleiten voor strikte naleving van de regels hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

Deze situatie heeft een levendige discussie op gang gebracht over de grenzen van artistieke vrijheid en respect voor de operationele normen binnen een dergelijk internationaal evenement.

Het Eurovisie Songfestival staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit, waardoor dit incident des te opmerkelijker is. De organisatie staat nu voor de uitdaging om haar regels te herzien en mogelijk aan te passen om toekomstige conflicten te voorkomen en tegelijkertijd de integriteit van het evenement te waarborgen.

Noel Curran benadrukte dat het belangrijk is om uit dit voorval te leren en het festival te blijven verbeteren voor alle deelnemende landen en artiesten.

Lees verder