Connect with us

Diertjes

Poesje neemt pluchen draakje mee naar dierenarts om zich veiliger te voelen.

Weinig breekt ons hart meer als het geluid van een beestje in nood. Toen Samantha Smart en haar familie in hun wijk in Florida een katje hoorde miauwen, wisten ze gewoon dat ze hem moesten helpen.

Samantha onthulde dat het miauwen van de kitten door merg en been ging. Ze zei: “We hebben al een poes, dus we waren niet echt op zoek naar een andere, maar het voelde alsof Ponyo voor ons voorbestemd was!”

Ze slaagden erin om het beestje te redden en adopteerden hem. De familie deed er alles aan om het katje aan zijn nieuwe omgeving te laten wennen. De dochter van Samantha, Violet, vond dat hij een eigen knuffeldier verdiende. Op die manier wilde ze hem een veilig en geborgen gevoel geven.

De keuze van Violet viel op Dragon. De kleine draak bleek het ideale knuffeldier voor Ponyo te zijn. Nu zijn ze gewoon onafscheidelijk. “Hij slaapt elke nacht met Dragon en spendeert veel tijd met hem door het hele huis overal mee naartoe te slepen!”

Toen de dag was aangebroken om hem bij de dierenarts te laten castreren, wisten ze dat hij heel nerveus was. Daarom besloten ze dat het katje zijn geliefde draakje mocht meenemen naar de dierenarts.

Ze brachten hem naar Operation Catnip. Daar verschuilde het poesje zich rillend van angst achter zijn knuffel.

Omdat ze zagen dat Ponyo zich veiliger voelde bij het draakje, mocht het pluchen dier de hele tijd bij hem blijven. Het eerste wat hij zag toen hij uit de narcose ontwaakte, was Dragon.

We zijn er zeker van dat Ponyo en Dragon vrienden zijn voor het leven. Wat een schattig duo! We wisten niet dat katten ook zo verknocht kunnen zijn aan hun knuffel!