-

Diertjes

Poesje neemt pluchen draakje mee naar dierenarts om zich veiliger te voelen.

Weinig breekt ons hart meer als het geluid van een beestje in nood. Toen Samantha Smart en haar familie in hun wijk in Florida een katje hoorde miauwen, wisten ze gewoon dat ze hem moesten helpen.

Samantha onthulde dat het miauwen van de kitten door merg en been ging. Ze zei: “We hebben al een poes, dus we waren niet echt op zoek naar een andere, maar het voelde alsof Ponyo voor ons voorbestemd was!”

Ze slaagden erin om het beestje te redden en adopteerden hem. De familie deed er alles aan om het katje aan zijn nieuwe omgeving te laten wennen. De dochter van Samantha, Violet, vond dat hij een eigen knuffeldier verdiende. Op die manier wilde ze hem een veilig en geborgen gevoel geven.

De keuze van Violet viel op Dragon. De kleine draak bleek het ideale knuffeldier voor Ponyo te zijn. Nu zijn ze gewoon onafscheidelijk. “Hij slaapt elke nacht met Dragon en spendeert veel tijd met hem door het hele huis overal mee naartoe te slepen!”

Toen de dag was aangebroken om hem bij de dierenarts te laten castreren, wisten ze dat hij heel nerveus was. Daarom besloten ze dat het katje zijn geliefde draakje mocht meenemen naar de dierenarts.

Ze brachten hem naar Operation Catnip. Daar verschuilde het poesje zich rillend van angst achter zijn knuffel.

Omdat ze zagen dat Ponyo zich veiliger voelde bij het draakje, mocht het pluchen dier de hele tijd bij hem blijven. Het eerste wat hij zag toen hij uit de narcose ontwaakte, was Dragon.

We zijn er zeker van dat Ponyo en Dragon vrienden zijn voor het leven. Wat een schattig duo! We wisten niet dat katten ook zo verknocht kunnen zijn aan hun knuffel!

Diertjes

Een alligator sleept een vrouw van 85 jaar mee de dood in terwijl ze probeert haar hond te beschermen

Een nieuwe video toont het angstaanjagende moment waarop een alligator naar een vrouw sprong die haar hond uitliet bij een meer in haar gemeenschap in Florida, haar de dood in slepend.

De afschuwelijke gebeurtenis, vastgelegd op video die door Inside Edition werd verkregen, ontvouwde zich voor een buurman die wanhopig 911 belde terwijl ze probeerde de vrouw te helpen. Maar het was te laat.

Gloria Serge, 85, stierf nadat ze was doodgebeten door de 10-voet lange alligator toen ze op maandag haar geliefde hond Trooper uit de klauwen van het reptiel probeerde te redden.

De hond van Serge overleefde de aanval, maar de alligator werd later gevangen en geëuthanaseerd.

Serge’s laatste momenten werden vastgelegd op een wildcamera in de Spaanse Lakes Fairways retirement community in Fort Pierce, Florida.

Ze is te zien terwijl ze langs het meer loopt met haar hond, waarna de alligator boven water komt en vervolgens naar het tweetal uithaalt.

Serge probeerde de hond weg te krijgen bij de kaken van de alligator, maar het reptiel greep haar in plaats daarvan en sleepte haar het meer in.

Haar bange buurman Carole Thomas, 76, vertelde Inside Edition dat ze de vrouw probeerde te helpen terwijl ze aan de telefoon was met 911.

“Er is een vrouw in het meer. De alligator heeft haar!”

Terwijl het gesprek zich ontvouwde, raakte de buurman meer van streek toen ze de vrouw niet meer boven water zag komen.

“Ik denk dat ze weg is, oh mijn God,” huilt Thomas in de telefoon.

Thomas zei dat ze een stok haalde om de vrouw naar het land te proberen trekken, maar ze zei: “Ik had haar hoe dan ook niet eerder kunnen bereiken.”

“Het is vreselijk voor haar familie,” voegde Thomas eraan toe. “Het is gewoon vreselijk, vreselijk. En haar vrienden, ik sprak gisteren met een paar van haar vrienden die er kapot van zijn.”

Haar lichaam werd later uit het meer gehaald.

Plaatselijke bewoners vertelden Inside Edition dat de alligator een buurtattractie was die ze Henry noemden. Hij werd gevangen en geëuthanaseerd na de aanval.

De autoriteiten van Florida waarschuwen de bewoners om niet met hun huisdieren bij de vijvers en meren in de omgeving te wandelen.

Serge is de derde persoon die in Florida sinds juli vorig jaar door een alligator is gedood.

Wildlife-experts vonden de alligator op de bodem van de vijver en trokken hem uit het water, waarbij een ambtenaar te zien was die bovenop het reptiel zat.

Een andere oudere vrouw werd gedood door twee alligators nadat ze in juli 2022 in een vijver bij haar huis in het Boca Royale Golf and Country Club in Englewood was gevallen.

De vrouw, waarvan de identiteit niet bekend is, worstelde om boven water te blijven toen twee alligators naar haar

Bekijk de video: 

Lees verder