Connect with us

Economie

Poes doet niets liever dan ritjes maken op de rug van zijn beste vriendje.

Katten zijn mysterieuze dieren. Daar zal iedereen het wel over eens zijn. Vandaag brengen we een verhaal over een bijzondere vriendschap tussen een poes en een paard. Ze houden ervan om samen wandelingetjes te maken. Hoewel het weer niet om over naar huis te schrijven is, kan dat het plezier niet bederven.

De twee vriendjes wonen bij een professionele paardentrainer, Emma Massingale, in het Engelse Devon.

Comet is een vijfjarig paard en Louis een zesjarige Siamese kat. Ze leerden elkaar pas een jaar geleden kennen, maar het was liefde op het eerste gezicht.

Emma onthulde dat Louis een getalenteerd paardrijder is. Ze legde uit: “Het begon allemaal toen ik op Comet aan het rijden was, ik tikte op zijn been en Louis sprong erop. Nu moet ik alleen maar op de rug van Comet tikken en daar is Louis. Meer aansporing heeft hij niet nodig.”

Omstanders die het duo tegenkomen, moeten vaak twee keer kijken om te snappen wat er aan de hand is. Er zijn zelfs mensen die de poes niet in de gaten hebben, totdat hij miauwt!

Wanneer Louis even niet op de rug van Comet onderweg is, spenderen ze ook veel tijd met elkaar. Hun baasje ziet hoe ze regelmatig kopjes geven! Hoe schattig.