-

Economie

Poes doet niets liever dan ritjes maken op de rug van zijn beste vriendje.

Katten zijn mysterieuze dieren. Daar zal iedereen het wel over eens zijn. Vandaag brengen we een verhaal over een bijzondere vriendschap tussen een poes en een paard. Ze houden ervan om samen wandelingetjes te maken. Hoewel het weer niet om over naar huis te schrijven is, kan dat het plezier niet bederven.

De twee vriendjes wonen bij een professionele paardentrainer, Emma Massingale, in het Engelse Devon.

Comet is een vijfjarig paard en Louis een zesjarige Siamese kat. Ze leerden elkaar pas een jaar geleden kennen, maar het was liefde op het eerste gezicht.

Emma onthulde dat Louis een getalenteerd paardrijder is. Ze legde uit: “Het begon allemaal toen ik op Comet aan het rijden was, ik tikte op zijn been en Louis sprong erop. Nu moet ik alleen maar op de rug van Comet tikken en daar is Louis. Meer aansporing heeft hij niet nodig.”

Omstanders die het duo tegenkomen, moeten vaak twee keer kijken om te snappen wat er aan de hand is. Er zijn zelfs mensen die de poes niet in de gaten hebben, totdat hij miauwt!

Wanneer Louis even niet op de rug van Comet onderweg is, spenderen ze ook veel tijd met elkaar. Hun baasje ziet hoe ze regelmatig kopjes geven! Hoe schattig.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder