Connect with us

Economie

Eindelijk weer quality time voor Jada en Marco Borsato.

Het is geen geheim dat Marco Borsato een echte krak achter de barbecue is. Ieder jaar organiseert hij normaal een barbecue voor de zangtalenten die hij in The Voice of Holland onder zijn vleugels had. De zanger barbecuede deze week echter niet met een grote groep, maar samen met zijn dochter Jada Borsato.

Op haar Instagram Stories postte Jada een filmpje van hoe zij en haar vader genieten van een overheerlijke barbecue. Voor Marco aan zijn zangcarrière begon, was de zanger immers aan de slag als kok. Jada zegt op de achtergrond: “Ziet er goed uit, pap.” Daarop antwoordt Marco: “Lekker hè.”

De familie Borsato beleeft roerige tijden. In het begin van dit jaar raakte bekend dat het over en out is tussen Marco en Leontine. Zijn vermeende affaires zouden daar de oorzaak van zijn. De zanger gaf eerder zijn affaire met pianiste Iris Hond toe, maar er circuleren nog veel meer namen van vrouwen met wie hij het heel gezellig zou hebben gehad.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

???? ???? ????? ??? ???????????? ??? ??? ?????, ???? ??????????.

Een bericht gedeeld door Jada Borsato (@jadaborsato) op