-

Economie

Poes bezoekt jaar na overlijden nog iedere dag graf van baasje.

Het is geen geheim dat honden de beste vriend zijn van de mens. Maar wat dan gezegd van katten? Ook zij zijn ontzettend loyale dieren. Daar is deze kat een perfect voorbeeld van. Ze bezoekt nog elke dag het graf van haar overleden baasje.

Keli Keningau Prayitno uit Indonesië liep op een dag voorbij een begraafplaats. Toen hoorde hij plotseling een poes miauwen.

Hij snapte niet wat de kat daar deed, maar toen ontdekte hij de hartverwarmende waarheid. De poes bezocht iedere dag het graf van haar overleden baasje. De eigenares was een jaar voordien overleden!

Keli legde uit: “Sinds het overlijden van haar baasje ligt ze elke dag bij het graf en ze wil niet naar huis gaan.”

De man probeerde de rouwende poes te helpen, maar dat liet ze niet toe. De kat sloop altijd weg om terug naar het graf te gaan.

Ze verlaat het graf alleen om in het oude huis van haar baasje te gaan eten. Daar wachten de kinderen van de overleden vrouw haar op met voedsel.

Keli voegde er nog aan toe: “Het breekt je hart om te zien, maar het toont ons hoe dicht dieren eigenlijk bij hun baasjes staan.”

Dit is hartverscheurend en hartverwarmend tegelijk. Het is zo mooi om te zien hoe trouw dieren zijn!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder