-

Economie

Fantastisch nieuws voor de fans van Chateau Meiland!

We hebben geweldig nieuws voor de fans van Chateau Meiland. Het nieuwe seizoen komt vanaf eind augustus namelijk op de buis. Het gaat niet om één, maar twee afleveringen per week. Alles staat in het teken van de terugkeer van de Meilandjes naar Nederland.

Terugkeer naar Nederland

Het seizoen draait volledig rond de verkoop van het chateau en de terugkeer van de familie naar Nederland. Vooral de verkoop zal lastig zijn. Een insider onthulde aan het weekblad Weekend dat de prijs veel te hoog zou zijn in vergelijking met andere gelijkaardige en zelfs mooiere kastelen. De vraagprijs zou 1,25 miljoen euro zijn.

Nieuw optrekje

De Meilandjes kochten een woonboerderij in de Achterhoek. Het is nog niet bekend wat de familie daar precies van plan is. Maxime liet al verstaan dat het wellicht geen plaats wordt waar ze gasten gaan ontvangen.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder