Connect with us

Economie

Fantastisch nieuws voor de fans van Chateau Meiland!

We hebben geweldig nieuws voor de fans van Chateau Meiland. Het nieuwe seizoen komt vanaf eind augustus namelijk op de buis. Het gaat niet om één, maar twee afleveringen per week. Alles staat in het teken van de terugkeer van de Meilandjes naar Nederland.

Terugkeer naar Nederland

Het seizoen draait volledig rond de verkoop van het chateau en de terugkeer van de familie naar Nederland. Vooral de verkoop zal lastig zijn. Een insider onthulde aan het weekblad Weekend dat de prijs veel te hoog zou zijn in vergelijking met andere gelijkaardige en zelfs mooiere kastelen. De vraagprijs zou 1,25 miljoen euro zijn.

Nieuw optrekje

De Meilandjes kochten een woonboerderij in de Achterhoek. Het is nog niet bekend wat de familie daar precies van plan is. Maxime liet al verstaan dat het wellicht geen plaats wordt waar ze gasten gaan ontvangen.