-

Economie

Peuter snottert van geluk wanneer ze nieuw konijntje krijgt.

Het is altijd hartverscheurend wanneer we afscheid moeten nemen van onze geliefde huisdieren. Helaas is hun levensduur niet zo lang en er komt altijd een moment dat we afscheid moeten nemen.

De kleine Oliver Grace was kapot van verdriet toen een van haar oudere konijnen gestorven was. Na verloop van tijd besloot haar mama, Ravenn Gosett, dat het tijd was om haar dochter te verrassen met een nieuw konijntje.

De reactie van de peuter is om van te smelten. Het meisje huilde tranen van geluk!

Gelukkig was haar mama zo verstandig om haar reactie op camera vast te leggen. Ze had nooit verwacht dat het meisje zo zou gaan huilen nadat ze haar nieuwe konijn Honey in haar armen gestopt kreeg.

De ontroerde moeder onthulde: “Ik ging zo in het moment op. Ik denk dat ook ik moest huilen.”

Geniet hieronder van dit moment van puur geluk!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder