-

Diertjes

Pasgeboren puppy’s voor dood achtergelaten in zak langs rivier.

We zullen nooit ophouden ons te verbazen over hoe wreed sommige mensen kunnen zijn voor dieren. Harteloze mensen laten onschuldige honden op de vreselijkste manieren achter.

Dat was ook het droevige geval voor een nestje puppy’s die voor dood werden achtergelaten, maar als bij wonder net op tijd gered konden worden.

Op 8 juli kreeg dierenbeschermer Alexander Smith een melding over wat men dacht dat een zak vol kittens was langs een rivier in County Donegal in Ierland.

Hij trok op onderzoek uit en vond een zak hangend aan prikkeldraad, vlak langs de rivier.

Hij opende de zak en vond geen kittens, maar een nestje pasgeboren border collie puppy’s.

Het was een heftige aanblik. Iemand had duidelijk geprobeerd om de hondjes te dumpen door ze in de rivier te slingeren. Het was een wonder dat de zak aan de prikkeldraad bleef hangen en precies op tijd gevonden werd.

De hondjes waren amper een week oud. Het is niet duidelijk hoe lang de zak daar al hing, maar de hondjes hadden dringend hulp nodig.

De pups zijn overgebracht naar de dierenkliniek, waar ze constant verzorging krijgen. Ze hebben enkele weken intensieve zorgen nodig.

Hoewel alles wel goed komt met de hondjes, zorgt het verhaal voor heel wat woede. We hopen dan ook van harte dat de dader zal boeten.

We zijn zo blij dat de hondjes gevonden zijn en het goed maken! Het is een belangrijke herinnering om altijd je ogen goed open te houden. De snelle interventie van een alerte voorbijganger redde het leven van deze pups!

Diertjes

Een alligator sleept een vrouw van 85 jaar mee de dood in terwijl ze probeert haar hond te beschermen

Een nieuwe video toont het angstaanjagende moment waarop een alligator naar een vrouw sprong die haar hond uitliet bij een meer in haar gemeenschap in Florida, haar de dood in slepend.

De afschuwelijke gebeurtenis, vastgelegd op video die door Inside Edition werd verkregen, ontvouwde zich voor een buurman die wanhopig 911 belde terwijl ze probeerde de vrouw te helpen. Maar het was te laat.

Gloria Serge, 85, stierf nadat ze was doodgebeten door de 10-voet lange alligator toen ze op maandag haar geliefde hond Trooper uit de klauwen van het reptiel probeerde te redden.

De hond van Serge overleefde de aanval, maar de alligator werd later gevangen en geëuthanaseerd.

Serge’s laatste momenten werden vastgelegd op een wildcamera in de Spaanse Lakes Fairways retirement community in Fort Pierce, Florida.

Ze is te zien terwijl ze langs het meer loopt met haar hond, waarna de alligator boven water komt en vervolgens naar het tweetal uithaalt.

Serge probeerde de hond weg te krijgen bij de kaken van de alligator, maar het reptiel greep haar in plaats daarvan en sleepte haar het meer in.

Haar bange buurman Carole Thomas, 76, vertelde Inside Edition dat ze de vrouw probeerde te helpen terwijl ze aan de telefoon was met 911.

“Er is een vrouw in het meer. De alligator heeft haar!”

Terwijl het gesprek zich ontvouwde, raakte de buurman meer van streek toen ze de vrouw niet meer boven water zag komen.

“Ik denk dat ze weg is, oh mijn God,” huilt Thomas in de telefoon.

Thomas zei dat ze een stok haalde om de vrouw naar het land te proberen trekken, maar ze zei: “Ik had haar hoe dan ook niet eerder kunnen bereiken.”

“Het is vreselijk voor haar familie,” voegde Thomas eraan toe. “Het is gewoon vreselijk, vreselijk. En haar vrienden, ik sprak gisteren met een paar van haar vrienden die er kapot van zijn.”

Haar lichaam werd later uit het meer gehaald.

Plaatselijke bewoners vertelden Inside Edition dat de alligator een buurtattractie was die ze Henry noemden. Hij werd gevangen en geëuthanaseerd na de aanval.

De autoriteiten van Florida waarschuwen de bewoners om niet met hun huisdieren bij de vijvers en meren in de omgeving te wandelen.

Serge is de derde persoon die in Florida sinds juli vorig jaar door een alligator is gedood.

Wildlife-experts vonden de alligator op de bodem van de vijver en trokken hem uit het water, waarbij een ambtenaar te zien was die bovenop het reptiel zat.

Een andere oudere vrouw werd gedood door twee alligators nadat ze in juli 2022 in een vijver bij haar huis in het Boca Royale Golf and Country Club in Englewood was gevallen.

De vrouw, waarvan de identiteit niet bekend is, worstelde om boven water te blijven toen twee alligators naar haar

Bekijk de video: 

Lees verder