Connect with us

Economie

Papa niet blij met veel te korte shorts van tienerdochter – zijn lesje gaat compleet viraal.

Zou jij aanvaarden dat je tienerdochter naar jouw oordeel iets te korte shorts draagt? Deze papa vond de shorts van zijn dochter veel te kort en besloot om haar een hilarische les te leren!

Als het over mode gaat, zijn er oneindig veel keuzes en iedereen heeft een andere smaak. Sommige ouders hebben het echter moeilijk om zich neer te leggen bij de kledingkeuzes van hun kinderen. Deze papa zag dat de nieuwe shorts van zijn dochter veel te kort waren en niets aan de verbeelding over lieten.

Daarom wilde hij haar een lesje leren en zijn video is inmiddels al meer dan 55 miljoen keer bekeken. Mama filmde de zoete wraak van papa.

Tijdens de hete zomermaanden is het normaal dat mensen luchtige kleren dragen om een beetje af te koelen. Jason Hilley wilde zijn dochter Kendall leren dat luchtig niet noodzakelijk superkort hoeft te zijn.

Hij filmde een hilarische les en postte de video op Facebook met het bijschrift: “Draag jij die van jou in het openbaar? Ik zal die van mij ook in het openbaar dragen!”

De vader dreigde er ook nog mee dat hij zijn dochter elke dag in deze outfit zou komen ophalen. De actie van Jason kreeg online ontzettend veel bijval. Hij maakte zijn punt niet door te roepen of te schreeuwen, maar koos voor een hilarische manier om zijn mening duidelijk te maken.

Kijk hieronder hoe Jason zijn nieuwe aanwinst aan zijn dochter toont. Nou, heb zo’n papa! We vermoeden dat deze dochter de volgende keer wel voor een iets langer broekje zal kiezen!

Lees verder

Economie

Monique Westenberg neemt nieuwe tatoeage op zéér opmerkelijke plek

Monique leek al een tijdje te twijfelen over de tatoeage maar heeft uiteindelijk toch besloten deze te zetten.

De plek van de tatoeage is echter wel heel opmerkelijk..

Andre Hazes

Monique zou heeft een lange tijd en relatie gehad met Andre Hazes en is ook de moeder van zijn kind. De twee gingen in maart 2021 uit elkaar maar zouden elkaar nog erg vaak gezien hebben. Ze zijn ook nog samen op vakantie geweest en Monique heeft André onlangs nog een plek aangeboden toen André geen huis meer had.

Asymmetrisch gezicht

De reden dat Monique de tattoo heeft genomen is omdat zij zich stoorde aan haar asymmetrische gezicht. Eerder loste zij dit altijd anders op, ze liet dan één kant opvullen van haar lip. Ze wilde van de prikken in haar lip af en heeft dit opgelost door het nemen van een lip tatoeage.

Bekijk de beelden zelf hieronder:

Lees verder

Economie

Gordon deelt schokkend nieuws: ‘Ik was bijna dood’

Gordon lijdt al een geruime tijd aan diabetes. Hier spuit hij insuline voor, maar een grove fout van de zanger zelf mocht hij vorige week bijna met de dood bekopen. De zanger deelt het heftige verhaal op Instagram.

Gordon is in verband met zijn diabetes ook al een tijd aan het diëten. Dat hij 25 kilo is afgevallen is dan ook een immens grote prestatie. Het afvalproces deelt hij met zijn volgers op Instagram, maar helaas was het niet allemaal koek en ei. De zanger maakte namelijk een inschattingsfout die hem vorige week bijna het leven kostte.

Insuline

Omdat hij dacht dat hij met het gewichtsverlies ook genezen zou zijn van de diabetes, is Gordon op eigen initiatief gestopt met insuline spuiten. Dit ging dus allesbehalve goed en inmiddels moet hij weer aan heel strak schema wat spuiten en eten betreft. ‘Dit betekent dat je dus weer aankomt door de insuline en dat is heel frusterend,’ aldus de aangedane BN’er.

Carnivoordieet

Het dieet wat Gordon volgt is het zogenaamde carnivoordieet. Hierbij combineer je vlees met groente en fruit. De koolhydraatinname wordt zoveel mogelijk beperkt, hoewel hij deze ook nodig heeft om de bloedsuiker stabiel te houden. ‘Het is onwijs ingewikkeld allemaal,’ aldus Gordon. Hij noemt diabetes dan ook een sluitmoordenaar, maar ondanks zijn ervaring van vorige week voelt hij zich verder super goed.

Lees verder

Economie

‘Patricia Paay zwanger op 73-jarige leeftijd’: Deelt zwangerschapsfoto

Patricia Anglaia Margareth Paaij (Rotterdam, 7 april 1949) is een Nederlands zangeres en mediapersoonlijkheid. Ze schrijft haar achternaam sinds het begin van haar zangcarrière als ‘Paay’.

De 71-jarige zangeres heeft laten weten dat ze de geboorte van haar dochter het aller mooiste in haar leven vindt en kijkt terug naar toen ze hoog zwanger was.

Net voordat ze zou bevallen van haar dochter Christina Curry was ze in Amerika. Ze kan zich nog herinneren dat het erg warm was die zomer: ‘Nog steeds vind ik de geboorte van mijn dochter het mooiste wat mij ooit is overkomen. Alle gouden platen en succes vallen hierbij in het niets.’

De dochter van Patricia is inmiddels alweer 30 jaar oud en benadrukt dat ze onvoorwaardelijk van haar houdt: ‘Ze is een prachtige, lieve, leuke en knappe volwassen vrouw geworden waar ik ongelofelijk trots op ben.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

Lees verder
Advertisement

Trending