Connect with us

Economie

Papa niet blij met veel te korte shorts van tienerdochter – zijn lesje gaat compleet viraal.

Zou jij aanvaarden dat je tienerdochter naar jouw oordeel iets te korte shorts draagt? Deze papa vond de shorts van zijn dochter veel te kort en besloot om haar een hilarische les te leren!

Als het over mode gaat, zijn er oneindig veel keuzes en iedereen heeft een andere smaak. Sommige ouders hebben het echter moeilijk om zich neer te leggen bij de kledingkeuzes van hun kinderen. Deze papa zag dat de nieuwe shorts van zijn dochter veel te kort waren en niets aan de verbeelding over lieten.

Daarom wilde hij haar een lesje leren en zijn video is inmiddels al meer dan 55 miljoen keer bekeken. Mama filmde de zoete wraak van papa.

Tijdens de hete zomermaanden is het normaal dat mensen luchtige kleren dragen om een beetje af te koelen. Jason Hilley wilde zijn dochter Kendall leren dat luchtig niet noodzakelijk superkort hoeft te zijn.

Hij filmde een hilarische les en postte de video op Facebook met het bijschrift: “Draag jij die van jou in het openbaar? Ik zal die van mij ook in het openbaar dragen!”

De vader dreigde er ook nog mee dat hij zijn dochter elke dag in deze outfit zou komen ophalen. De actie van Jason kreeg online ontzettend veel bijval. Hij maakte zijn punt niet door te roepen of te schreeuwen, maar koos voor een hilarische manier om zijn mening duidelijk te maken.

Kijk hieronder hoe Jason zijn nieuwe aanwinst aan zijn dochter toont. Nou, heb zo’n papa! We vermoeden dat deze dochter de volgende keer wel voor een iets langer broekje zal kiezen!