-

Economie

Papa niet blij met veel te korte shorts van tienerdochter – zijn lesje gaat compleet viraal.

Zou jij aanvaarden dat je tienerdochter naar jouw oordeel iets te korte shorts draagt? Deze papa vond de shorts van zijn dochter veel te kort en besloot om haar een hilarische les te leren!

Als het over mode gaat, zijn er oneindig veel keuzes en iedereen heeft een andere smaak. Sommige ouders hebben het echter moeilijk om zich neer te leggen bij de kledingkeuzes van hun kinderen. Deze papa zag dat de nieuwe shorts van zijn dochter veel te kort waren en niets aan de verbeelding over lieten.

Daarom wilde hij haar een lesje leren en zijn video is inmiddels al meer dan 55 miljoen keer bekeken. Mama filmde de zoete wraak van papa.

Tijdens de hete zomermaanden is het normaal dat mensen luchtige kleren dragen om een beetje af te koelen. Jason Hilley wilde zijn dochter Kendall leren dat luchtig niet noodzakelijk superkort hoeft te zijn.

Hij filmde een hilarische les en postte de video op Facebook met het bijschrift: “Draag jij die van jou in het openbaar? Ik zal die van mij ook in het openbaar dragen!”

De vader dreigde er ook nog mee dat hij zijn dochter elke dag in deze outfit zou komen ophalen. De actie van Jason kreeg online ontzettend veel bijval. Hij maakte zijn punt niet door te roepen of te schreeuwen, maar koos voor een hilarische manier om zijn mening duidelijk te maken.

Kijk hieronder hoe Jason zijn nieuwe aanwinst aan zijn dochter toont. Nou, heb zo’n papa! We vermoeden dat deze dochter de volgende keer wel voor een iets langer broekje zal kiezen!

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder