Connect with us

Economie

Papa Akwasi wil dat rapper sorry zegt voor Zwarte Piet-uitspraken.

De papa van Akwasi wil dat zijn zoon publiekelijk excuses aanbiedt voor zijn controversiële uitspraak op De Dam. De rapper riep toen: “Als ik een zwarte piet tegenkom in november, trap ik die in het gezicht.”

Akwasi vertelde aan Het Parool dat zijn vader vroeg om sorry te zeggen voor deze uitlatingen. Hij antwoordde zijn vader: “Waarom vader? Ik weet wat ik zeg. Het is te allen tijde belangrijk ergens voor te staan.”

Ondertussen kreeg de rapper zelf excuses van schoonmaakbedrijf Maarschalkerweerd. Een glazenwasser van dat bedrijf had foto’s van de nieuwe koopwoning van de rapper in een Facebookgroep gedeeld. Daarna zei Akwasi dat hij zich niet langer veilig voelde in zijn eigen woning.

View this post on Instagram

I said what I said.

A post shared by Λ K W Λ S I | ANTONKAREL ?? (@akwasion) on