Connect with us

Economie

Ouders betrappen peuter die uit bed sluipt om bij pup in hondenmandje te slapen.

Deze peuter houdt van zijn hond en de liefde is wederzijds. Dat bewijzen deze schattige beelden!

Toen Paige Knudtson zwanger was, adopteerde ze een tweejarige Boxer genaamd Brutus uit het asiel. Paige was zelf opgegroeid met boxers en wist hoe lief ze zijn. Maar ze had nooit durven dromen wat voor een prachtige band haar peuter met haar boxer zou ontwikkelen.

Paige vertelde aan The Dodo: “Brutus is gewoon een grote knuffelbeer. Hij is dol op aandacht en houdt van knuffelen met mensen.”

Na 20 weken zwangerschap kwam aan het licht dat haar zoontje Finn een zware hartafwijking had. Na zijn geboorte moest hij meteen geopereerd worden. Paige onthulde: “We hadden geluk dat we dit voor zijn geboorte ontdekten, want anders zou hij er vandaag niet meer zijn.”

Finn mocht zeven weken later naar huis, waar hij zijn broertje Brutus leerde kennen. En het was liefde op het eerste gezicht. De twee zijn niet meer bij elkaar weg te slaan en ze spenderen ieder moment samen: eten, televisie kijken, spelen en slapen.

Brutus vindt het vreselijk wanneer hij even niet bij Finn kan zijn. Dan begint hij aan de deur van zijn kamer te krabben of loopt cirkeltjes voor hij weer binnen mag.

Toen Finn nog een kleine baby was, hield Brutus de wacht voor zijn wieg. Nu heeft het jongetje een groter bed, maar toch vinden de twee het gezelliger om samen in het hondenmandje te kruipen.

Onlangs filmde de nanny-cam van het gezin hoe Brutus op de grond lag te slapen en hoe Finn uit zijn bed kroop om tegen hem aan te knuffelen!

Deze beelden zijn het schattigste wat je vandaag te zien zult krijgen!