-

Economie

Ouders betrappen peuter die uit bed sluipt om bij pup in hondenmandje te slapen.

Deze peuter houdt van zijn hond en de liefde is wederzijds. Dat bewijzen deze schattige beelden!

Toen Paige Knudtson zwanger was, adopteerde ze een tweejarige Boxer genaamd Brutus uit het asiel. Paige was zelf opgegroeid met boxers en wist hoe lief ze zijn. Maar ze had nooit durven dromen wat voor een prachtige band haar peuter met haar boxer zou ontwikkelen.

Paige vertelde aan The Dodo: “Brutus is gewoon een grote knuffelbeer. Hij is dol op aandacht en houdt van knuffelen met mensen.”

Na 20 weken zwangerschap kwam aan het licht dat haar zoontje Finn een zware hartafwijking had. Na zijn geboorte moest hij meteen geopereerd worden. Paige onthulde: “We hadden geluk dat we dit voor zijn geboorte ontdekten, want anders zou hij er vandaag niet meer zijn.”

Finn mocht zeven weken later naar huis, waar hij zijn broertje Brutus leerde kennen. En het was liefde op het eerste gezicht. De twee zijn niet meer bij elkaar weg te slaan en ze spenderen ieder moment samen: eten, televisie kijken, spelen en slapen.

Brutus vindt het vreselijk wanneer hij even niet bij Finn kan zijn. Dan begint hij aan de deur van zijn kamer te krabben of loopt cirkeltjes voor hij weer binnen mag.

Toen Finn nog een kleine baby was, hield Brutus de wacht voor zijn wieg. Nu heeft het jongetje een groter bed, maar toch vinden de twee het gezelliger om samen in het hondenmandje te kruipen.

Onlangs filmde de nanny-cam van het gezin hoe Brutus op de grond lag te slapen en hoe Finn uit zijn bed kroop om tegen hem aan te knuffelen!

Deze beelden zijn het schattigste wat je vandaag te zien zult krijgen!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder