Connect with us

Economie

Ouders betrappen peuter die uit bed sluipt om bij pup in hondenmandje te slapen.

Deze peuter houdt van zijn hond en de liefde is wederzijds. Dat bewijzen deze schattige beelden!

Toen Paige Knudtson zwanger was, adopteerde ze een tweejarige Boxer genaamd Brutus uit het asiel. Paige was zelf opgegroeid met boxers en wist hoe lief ze zijn. Maar ze had nooit durven dromen wat voor een prachtige band haar peuter met haar boxer zou ontwikkelen.

Paige vertelde aan The Dodo: “Brutus is gewoon een grote knuffelbeer. Hij is dol op aandacht en houdt van knuffelen met mensen.”

Na 20 weken zwangerschap kwam aan het licht dat haar zoontje Finn een zware hartafwijking had. Na zijn geboorte moest hij meteen geopereerd worden. Paige onthulde: “We hadden geluk dat we dit voor zijn geboorte ontdekten, want anders zou hij er vandaag niet meer zijn.”

Finn mocht zeven weken later naar huis, waar hij zijn broertje Brutus leerde kennen. En het was liefde op het eerste gezicht. De twee zijn niet meer bij elkaar weg te slaan en ze spenderen ieder moment samen: eten, televisie kijken, spelen en slapen.

Brutus vindt het vreselijk wanneer hij even niet bij Finn kan zijn. Dan begint hij aan de deur van zijn kamer te krabben of loopt cirkeltjes voor hij weer binnen mag.

Toen Finn nog een kleine baby was, hield Brutus de wacht voor zijn wieg. Nu heeft het jongetje een groter bed, maar toch vinden de twee het gezelliger om samen in het hondenmandje te kruipen.

Onlangs filmde de nanny-cam van het gezin hoe Brutus op de grond lag te slapen en hoe Finn uit zijn bed kroop om tegen hem aan te knuffelen!

Deze beelden zijn het schattigste wat je vandaag te zien zult krijgen!

Lees verder

Economie

Triest nieuws over dochtertjes Maxime Meiland: “ongeneselijk ziek”

Maxime Meiland is met de dood bedreigd nadat zij en haar moeder Erica een aantal uitspraken hadden gedaan over de islam. Ze hadden het voornamelijk over hoofddoeken en dat is niet goed aangekomen. Er is namelijk ontzettend veel ophef over ontstaan.

Vooral Erica ging los over de Islam en vindt dat er niet meer naar Nederland zouden moeten komen. Ze noemde vrouwen in Boerka’s zelfs ‘pinguïns’.

“Ze vindt vooral het hoofddoek dragen waanzin. Wat ook logisch is want waarom moet een vrouw haar haar verbergen omdat mannen een probleem hebben met hun seksualiteit. Zo wordt de vrouw weer de dupe.”

Toen ze deze uitspraken had gedaan ging het voornamelijk los op Instagram en worden ze met de dood bedreigd: “Kanker racist dat je bent ik hoop dat je kanker kind dood gaat lelijke kanker hoer. Ik hoop dat je kanker krijgt inclusief je kind. Als je dood bent kom ik nog ff een keer op je graf pissen.”

De dochtertjes van Maxime worden ook met de dood bedreigt: “Ik wens je kind de dood toe en ik hoop dat ze ongeneselijk ziek wordt lelijke kanker baby ook. Schaam je diep”, wordt er op Instagram gezegd.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder

Economie

Bebloede Lil’ Kleine met pistool beroofd

Gisteravond, vlak voor een feestje in Rotterdam is Jorik Scholten beroofd van zijn horloge.

Het gebeurde toen het feestje was afgelopen en drie mensen hem buiten aan het opwachten waren. Toen hij het pand van de album-release party van producent en dj Jack Shirak (28) verliet waren er drie mannen op hem aan het wachten buiten. Hij werd hij met een pistool tegen zijn hoofd geslagen en werd het horloge van zijn pols getrokken.

Kleine was niet alleen want meerdere mensen zagen het gebeuren en de mensen die nog op het feestje waren werden gewaarschuwd. Jorrik werd ook onder schot gehouden door het pistool zeggen meerdere getuigen.

Lil Kleine zat onder het bloed en er was veel politie ter plekke.

‘Gisteravond is er aan de Willemskade in Rotterdam een poging beroving geweest. De melding hiervan kwam rond 23.45 uur binnen. We onderzoeken of er nog iets is buitgemaakt bij de beroving. Dat staat nog niet vast, maar is ook niet uitgesloten.

Het was een gewelddadige en een gewapende poging overval. We hebben nog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek daaromheen is in volle gang. We willen weten wat er precies is gebeurd. We horen getuigen die op dit moment bij ons in beeld zijn en lezen camerabeelden in de omgeving uit.

Als iemand iets heeft gezien, kunnen ze bellen naar 0900-8844. Tips zijn altijd welkom’, zei de politie.

Lees verder

Economie

Zien: Memphis Depay showt hoe rijk hij is, brengt stoere rapvideo uit

Memphis Depay is dit WK nog niet echt in vorm zeg maar. We hebben het niet nagekeken, maar de man die de bank in Barcelona warm houdt, heeft in twee wedstrijden vermoedelijk drie balcontacten gehad. Ergens snappen we wel waarom…

Memphis is namelijk ook rapper. En laat hij nu net voor het WK een nieuwe clip uitgebracht hebben. Samen met ene Quinsy Promes, die Nederland angstvallig vermijdt omdat hij verdacht wordt van het neersteken van zijn neef. De twee hebben een rotsvast vertrouwen in hun rapskills.

Bekijk onderstaand de video.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder
Advertisement

Trending