-

Economie

Ouders betrappen peuter die uit bed sluipt om bij pup in hondenmandje te slapen.

Deze peuter houdt van zijn hond en de liefde is wederzijds. Dat bewijzen deze schattige beelden!

Toen Paige Knudtson zwanger was, adopteerde ze een tweejarige Boxer genaamd Brutus uit het asiel. Paige was zelf opgegroeid met boxers en wist hoe lief ze zijn. Maar ze had nooit durven dromen wat voor een prachtige band haar peuter met haar boxer zou ontwikkelen.

Paige vertelde aan The Dodo: “Brutus is gewoon een grote knuffelbeer. Hij is dol op aandacht en houdt van knuffelen met mensen.”

Na 20 weken zwangerschap kwam aan het licht dat haar zoontje Finn een zware hartafwijking had. Na zijn geboorte moest hij meteen geopereerd worden. Paige onthulde: “We hadden geluk dat we dit voor zijn geboorte ontdekten, want anders zou hij er vandaag niet meer zijn.”

Finn mocht zeven weken later naar huis, waar hij zijn broertje Brutus leerde kennen. En het was liefde op het eerste gezicht. De twee zijn niet meer bij elkaar weg te slaan en ze spenderen ieder moment samen: eten, televisie kijken, spelen en slapen.

Brutus vindt het vreselijk wanneer hij even niet bij Finn kan zijn. Dan begint hij aan de deur van zijn kamer te krabben of loopt cirkeltjes voor hij weer binnen mag.

Toen Finn nog een kleine baby was, hield Brutus de wacht voor zijn wieg. Nu heeft het jongetje een groter bed, maar toch vinden de twee het gezelliger om samen in het hondenmandje te kruipen.

Onlangs filmde de nanny-cam van het gezin hoe Brutus op de grond lag te slapen en hoe Finn uit zijn bed kroop om tegen hem aan te knuffelen!

Deze beelden zijn het schattigste wat je vandaag te zien zult krijgen!

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder